Tuesday, April 16, 2024
spot_img

Latest Posts

Loreen: ‘Euphoria’ – VIDEOPREMIER

Loreen_2010_2Miután megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, Loreen most útjára indítja az óriási slágerhez, a “Euphoria”-hoz készült videoklipet is! A dal már több mint félmilliós eladással rendelkezik nemzetközi szinten, és látványosan száguld a legtöbb európai slágerlista csúcsa felé is.

A videót a négyszeres Swedish Grammy-jelölt Marcus Söderlund rendezte, aki korábban dolgozott már együtt olyan előadókkal is, mint a The XX, Lissie vagy Miike Snow. A klip a Stockholmhoz közeli erdőben játszódik, ahol a szépséges Loreen könnyedén kel át mind a négy évszakon, különböző csodás természeti elemekkel körülvéve. Ezáltal a készítők “a mindannyiunkban szunnyadó varázslatos erőt” szerették volna lencsevégre kapni.

Loreen az idei Eurovíziós Dalfesztiválon Bakuban (Azerdbajdzsán) mutatta be dalát, és azonnal a zsűri kedvence lett: minden idők második legmagasabb pontszámával nyerte meg a versenyt, miközben Európa-szerte nagyjából 120 millióan követték nyomon a szereplést.
“Ez teljesen hihetetlen” – mondta röviden, győzelme után. – “Nem vagyok egy nagy partiarc, de ma alaposan kirúgok a hámból! Nagyon keményen dolgoztunk ezért már régóta.”
Loreen jelenleg a nagylemezén dolgozik, de a “Euphoria” már letölthető önálló dalként, és elektronikus kislemezként, amely tartalmazza a dal eredeti verzióját, az instrumentális változatot, illetve Carli, a 7th Heaven és WaWa remixeit is.
Íme a klip:

 
 
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.