Tuesday, December 5, 2023
spot_img

Latest Posts

Lola játékkal tölti a Valentin napot és újdonságokkal debütál

Az énekesnő nem tud játék nélkül élni.
Ugyan jelenleg nincs barátja, ám mégsem magányosan tölti idén a Valentin napot a népszerű énekesnő, Lola. A hazai tinik bálványa jelenleg szingli, ám ez cseppet sem szegi kedvét, hogy izgatottan készüljön a február 14-ére, amit hatalmas baráti körben, kedvenc játékával ünnepel majd.
“Tudom, hogy sokan fanyalognak, ha a Valentin nap kerül szóba, de én nagyon szeretem a február 14-i felhajtást, mint általában minden, külföldről átvett dolgot. Miért ne lehetne egy ünneppel több?! Egyébként is imádom a készülődést, amikor jeles nap közeledik, ami apropó egy kis szervezkedésre” – magyarázta Lola.
Bár idén a Bálint nap munkával köszönt Lolára – hiszen debütál új klipje, s a vadonatúj honlapján is el kell még végezni az utolsó simításokat -, de a szerelmesek napja sem telhet majd el igazi szerelme, a játék nélkül. “A barátaim jönnek hozzám Valentinozni, ami egyet jelent azzal, hogy kifulladásig nyomjuk a gépet. Bevallom, észnél kell lennem, mert ez a játék olyannyira hatással van rám, hogy hajlamos vagyok rákattanni! Ez még a gimiben meg is történt, azóta óvatosabb lettem” – árulta el az ifjú énekesnő.
Lola egyébként nem csak a virtuális életben szereti a játékot, de a valósban sem tud nélküle élni. “A Valentin naphoz is inkább vicces emlékek kapcsolódnak, mint romantikusak. A suliban például fáradhatatlanul irkáltuk a szerelmes leveleket össze-vissza egymás nevében, ennek pedig hatalmas röhögés lett a vége. De ha azt kérdezik tőlem, hogy milyen egy nagybetűs Valentin nap, arra is megvan a forgatókönyvem: valami izgalmas meglepetés, egy utazás vagy romantikus vacsora és persze a titok, az az apró, rejtélyes valami, amitől különlegesnek, királylánynak érzem magam” – tette hozzá Lola sejtelmesen.
www.zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.