Monday, March 4, 2024
spot_img

Latest Posts

Liza népszerű YouTuber-rel forgatta új klipjét

Az X-Faktorból ismertté vált Lizának nem csak a hangja, de saját szerzeményei és klipjei is rendkívül egyediek. A 973 című dalhoz készült videóban Budai Kitti, a ’Már megint Kitty’ néven ismert YouTuber játssza főszerepet.
Klip: https://youtu.be/kwsnTQdForg
Liza sokoldalú tehetsége nem ér véget a dalszerzéssel. A Close My Eyes után legújabb klipjét, a 973-at is saját maga rendezte és az utómunkálatokat is egyedül végezte el rajta. Zenei karrierje mellett többek között videószerkesztést is tanul, így már más előadókkal is volt alkalma forgatni, és egészen bizonyosan fogunk még hallani róla a kamera másik oldaláról is. Új klipjében – ahogyan a dalban is – a saját sztoriját és legbelső érzéseit tárja fel.
„A 973-as buszon kezdtem el megírni a dalt, mikor az éjszakai műszakból utaztam haza, és a fejem tele volt gondolatokkal. Mire hazaértem, mindent kiírtam magamból. A 973 egy bonyolult helyzetről szól, mikor az embernek muszáj döntenie, hogy kit választ. Rengeteg érzés kavargott bennem, ezért lett a szöveg olyan darabos, véletlenszerű és talán megint egy kicsit ’alteres’.” – mesél Liza a dal születéséről.
A klip főszereplőjével pár hónappal ezelőtt vette fel a kapcsolatot, mert megtetszettek neki a YouTuber videói. „Kitti humoros és laza. Véleményem szerint fontos szereplője a magyar YouTube-nak, mert a humorán keresztül elfogadásra ösztönöz.  A forgatás napján azért rám jött a para – ez a videó egy nagyon nehéz érzelmi helyzetről szól, Kittit meg csak viccelődni láttam a csatornáján -, de kiderült, hogy tökéletesen át tudta érezni a helyzetet, és remek színészi készségekkel megoldotta a feladatot. YouTuberek-kel egyébként már többször is dolgoztam együtt, és nagyon pozitívak a tapasztalataim. A nálam idősebb generáció hajlamos lenézni őket, pedig jelentős szerepet látnak el a fiatalok gondolatainak formálásában, pontosan úgy, mint a tv vagy a rádió.” – fejti ki Liza.
https://www.facebook.com/vincealizlizahivatalos/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.