Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Lewis Hamilton a titkos közreműködő Christina Aguilera új dalában

Szinte biztosra vehető, hogy a négyszeres Forma–1-es világbajnok rappel álnéven Christina Aguilera pár napja megjelent albumának Pipe című dalában.
Lewis Hamilton sosem rejtette véka alá, hogy már régóta a zeneipar felé kacsingat. A Mercedes csapatát erősítő többszörös címvédő korábbi nyilatkozataiban beszélt arról, hogy szívesen kipróbálná magát előadóként, ugyanis a zene gyerekkora óta szerves része az életének.
„A zene fiatalkorom óta nagy szenvedélyem. Tizenhárom éves koromban kezdtem el gitározni. Amikor játszom, akkor önmagam lehetek. Ilyenkor egy olyan oldalam is meg tudom mutatni, amit eddig nem sokan láttak” – mesélte a pilóta.
Mostanra azonban úgy látszik, hogy a régóta dédelgetett álom valósággá válik Hamilton számára, ugyanis lehetősége nyílt arra, hogy közreműködjön a gyémánttorkú énekesnő, Christina Aguilera egyik szerzeményében. Habár a Liberation album Pipe című dala eredetileg egy XNDA nevű rapperrel készült, sokak szerint azonban ez a világbajnok művészneve csupán; ezt támasztja alá többek között, hogy a dalon dolgozó művészek felsorolásában már Lewis Hamilton neve díszeleg.

Hogy a kollaboráció mennyire hozta meg a világbajnok kedvét a zenéléshez, az majd kiderül, de a belsős pletykák szerint Hamilton 2020-ban kiszáll a volán mögül, hogy minden energiájával az énekesi karrierjére fókuszálhasson.
est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.