Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Levetkőztettük a Dolce Vita Casanováját

Jóképűnek mondott énekest könnyedén találunk a hazai zenei életben. Mégis vannak akik nem csupán vonzóak, hanem elvarázsolnak mindenkit. A titkuk csupán egy szó: egyéniség. Jáger Gyulában megvan, éppen ezért vetkőztetni kezdtük…
Legutóbb Szolnokra és Vértesszőlősre kísértük el Jáger Gyulát és zenekarát, ahol a közönség egyből a jóvágású énekes hatása alá került. Alig akarták leengedni a színpadról, és még az autójából is ki kellett hajolnia aláírást adni és közös fényképekhez mosolyognia.
A Dolce Vita zenekar frontembere, tehát különösen közkedvelt a lányok körében. Minden megvan benne, amit érdemes megmutatni. Azonban ez még csak a küllem, amit a sarki boltban is észrevesznek rajta. Profi vetkőző, aki mindent megmutat a színpadon…
Csakhogy nem úgy, amire minden valamirevaló hölgy szeme felcsillanna. Gyula ugyanis a személyiségét mutatja meg, a lelkét fedő mindennapi ruhadaraboktól válik meg ha énekelni kezd. Hangja szoros egységet alkot önmagával, s bár igaz, hogy megszólalásig Flipper Öcsire hasonlít orgánuma, s ahogy a Dolly Roll és a Step egykori sztárja, Gyuszi is vonzza a női szemeket. A hasonlóság azonban ennyi, s nem több.
A tisztességes Casanova…
A fiatal énekes őszinte, nem játssza meg magát. Tudja, hogy előadóként, és a hasonlóságra támaszkodva élhetné az aranyifjúk mindennapjait. Égethetné a gyertyát a két végén. Nem teszi, mert az értékekben hisz, amit közvetít is.

  • A színpadon állva hihetetlenül nagy a felelősségem, mint mindenkinek, aki ezt teszi, s ne gondolják, hogy ez véget ér azzal, ha leteszem a mikrofont. Akik szeretik a zeném, a hangom,azok  figyelemmel kísérik az életem. Soha nem akartam mást mutatni, mint ami vagyok. Egy srác, aki szereti az életet, de tudja, mit tehet meg, mitől marad meg ember. A színpad az életem, de a családom is. Sokat találkozom a szüleimmel, nővérem gyermeke, a kicsi keresztgyerekem egy csoda, imádok velük lenni, nemrég született… Van egy gyönyörű barátnőm, aki a legfontosabb és a legelső, és van egy kiváló kutyám, akire szintén büszke vagyok. Azért vagyok hiteles a színpadon, mert rendben van az életem, azok vesznek körül, akiket szeretek, és akik viszontszeretnek, úgy igazán – árulta el Gyula a siker receptjét.

Szembesítettük azzal, hogy odavannak érte a lányok. Tud róla, örül neki, ám helyén kezeli a dolgokat.
– Nem vagyok álszent! Régebben sok barátnőm volt, és benne voltam minden buliban. Viszont mára teljesen megváltoztam. Nem azért mert ezt akartam, vagy mert így helyes, egyszerűen így hozta az élet. Manapság sokkal jobban számít a biztos családi háttér, mint az, hogy mit mondanak a haverok. Vagy hisznek nekem, vagy nem, ilyen lettem. Minden fellépésen, minden dalomban meztelenre vetkőztetem a szívem, lelkem. Mert ez vagyok én! Egy ártalmatlan, éneklő „jampi Casanova”… – villantott egy huncut mosolyt Gyula.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.