Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Letaglózta a Sziget Fesztivál a népszerű énekest

Balázs Pali óriási sikert aratott a  Sziget Fesztivál Volt Teraszán.

Az elmúlt években a szervezők többször hívták az énekest a táncdalfesztivál sátor színpadára, ez idáig nemet mondott. Pali idén eleget tett a felkérésnek.

Műsor után így vélekedik a számára eddig ismeretlen környezetről a népszerű énekes:

– Egy semmihez sem hasonlítható fantasztikus érzés volt! Pályafutásom elmúlt 14 évében sokféle nagyszerű emléket, érzést köszönhetek a közönségemnek a fellépéseim kapcsán, de ilyet, mint amivel  a  szigetközönség ajándékozott meg,  még soha sehol nem kaptam.

A közönség óriási tapssal és ovációval jutalmazta az énekest.

– Letaglózott a közönség reakciója, főként azért, mert a fiatalok az első dalomtól az utolsóig velem énekelték legnépszerűbb slágereimet. Mindig is boldoggá tett a közönségem reakciója a koncertjeim során, de ezen az estén egy más átlagéletkorú publikum gyűlt össze, s tombolta végig a műsoromat, ezért is volt feledhetetlen. A második elhangzott dalom után rövid ideig nem is tudtam mit kezdeni a „Nagyszínpad!-Nagyszínpad!” skandálásával, amely aztán minden dal után csak egyre jobban erősödött. Jó volt látni a rengeteg, boldog, önfeledten szórakozó fiatalt.

Balázs Pali szigorúan titkos meglepetése sem maradt el. Új dallal jutalmazta a szigetlakókat.

–         Különösen az tetszett, hogy miután elénekeltem a jövő tavasszal megjelenő új lemezemen szereplő  „Találj meg boldogság„ című  dalomat a közönség felfüggesztette a korábbi dalok végét követő „Nagyszínpados„ reakcióját, helyette rögtön kialakult egy „Sláger lesz!- Sláger lesz!” össznépi kiabálás. Ilyen közönségreakciót még sehol nem kaptam, de valószínű  az énekesi pálya attól is ilyen szép, hogy mindig érik az embert új és felejthetetlen  élmények, hatások. Ez az este ilyen volt, köszönet érte minden résztvevőnek.

Pali Szigetfellépéséről itt láthatsz egy videó összeállítást.

http://www.youtube.com/watch?v=YXKp8PEsFFM
http://www.youtube.com/watch?v=eBHONelKNQE

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.