Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

Lesz még limbó nyáron!

A Hungária Tribute zenekar az 1980-as évek Rock and Roll zenéjét itthon meghonosító Hungária együttes nagy sikerű dalait és látványvilágát kelti újra életre. Az előadáson a legendás zenekar slágerei mellett az eredetivel a legapróbb részletekig megegyező színpaddíszletek fokozzák a show hangulatát. 

A zenekar tagjai hosszú évek óta Fenyő Miklós kísérőzenészei. A két énekes-előadóművész, Baby Gabi és Niedermüller Péter “Neon” szintén több alkalommal vendégfellépője volt a Fenyő Miklós show-nak. Az élő koncertek mellett folyamatosan újabb és újabb show-elemekkel készül a zenekar a koncertekre.

Nézd meg ízelítőként a Hungária Tribute két videóját!

Hungária Tribute - Teddy Bar Hungária Tribute - Kori Roki
Hungária Tribute – Teddy Bar Hungária Tribute – Kori Roki

Hungária Tribute zenekar produkciója korhű ruháival, egyedi látványvilágával és elsöprő lendületével minden igényt kielégít – tökéletes választás egy nívós rendezvény vagy akár egy televíziós showműsor színpadára! A különleges produkció (igény szerint) megrendelhető táncosokkal kiegészítve is.

A zenekar örömmel tesz eleget minden meghívásnak, azonban naptárjuk szabad időpontjai egyre nagyobb ütemben fogynak, érdemes még ma érdeklődni a szabad dátumok felől!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.