Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Karácsonyi koncertre készül a Magna Cum Laude zenekar

Legújabb, Belső égés című albumának bemutatójával fűszerezi meg hagyományos karácsonyi koncertjét a Magna Cum Laude zenekar, amely hamisítatlan vidéki hangulatú mulatsággal várja rajongóit december 28-án a SYMA Rendezvénycsarnokban.

    A SYMA csarnok már délután öt órakor megnyitja kapuit, hogy a látogatók a hagyományos hurka-kolbász-pálinka hármassal melegíthessenek a koncertre – mondta el a Magna Karácsonyt beharangozó csütörtöki tájékoztatón Mező Misi, a zenekar énekese.
Mint hozzátette: az este nyolc órakor kezdődő koncert végén Radnai Péter, azaz dj Radnai fog gondoskodni a jó hangulatról. Az idén harmadik születésnapját ünneplő évzáró koncert első felében a pop-rock zenekar legújabb, Belső égés című albumának teljes hanganyaga megszólal. A koncert második részében a slágereké a főszerep.
Az együttes állandó tagjai – Mező Misi, Kara Misa, Szabó Tibi és Kilián Imi – mellett az ABS Bing Band zenekarból érkező billentyűs, Lesták Marci is színpadra lép a koncerten, hogy a közönség biztosan visszakapja a lemez hangulatát – mondta el a frontember. A legújabb koronghoz egy DVD is tartozik, amely a SYMA csarnokban tartott tavalyi, több mint hétezer rajongót mozgósító karácsonyi koncertet örökíti meg. Az 1999-ben alakult együttes számos Fonogram-díjat gyűjtött be az eddigi pályafutása során.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.