Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Leforgatta új klipjét a Zanzibar – Fotógaléria

A Jóban Rosszban színésznője kimondta a boldogító igent. Szabó Zsófi fehér menyasszonyi ruhában, fátyollal a fején lépett a ceglédi városháza anyakönyvvezetői pultja elé. A szőke szépség ezúttal nem a TV2 sikersorozatának, hanem kedvenc zenekarának kedvéért próbálta ki magát feleségként. A Zanzibar készülő legújabb klipjében azonban nem ez az egyetlen meglepetés. Terecskei Rita kiskosztümöt húzott és egy rózsaszín Darth Vader is feltűnik az Ádám keresi Évát című videóban.

A ceglédi városházán forgatta le legújabb klipjét a Zanzibar zenekar. Az Ádám keresi Évát című dal önmagában is meglepetéssel szolgált a zenekar rajongóinak és nem lesz ez másképp a videó tekintetében sem. A történetben ugyanis főszerepet kapott a TV2 sikersorozatának sztárja, Szabó Zsófi is.

„A Zanzibar zenekart kamaszkorom óta imádom, így nagyon örültem, amikor Ritáék elhívtak a klipforgatásra. Nagyon jó érzés és büszke vagyok arra, hogy az ő videójukban szerepelhetek. Őszintén mondom, jobban izgulok e miatt, mint a saját klipem miatt.” – árulta el Zsófi, aki a Zanzibar gitárosának feleségét alakítja. – „Furcsa volt menyasszonyi ruhát viselni, bár a bakanccsal és a fekete kesztyűvel igazán magaménak éreztem. Egy életre szóló jó emlék marad ez a forgatás.” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésznője.

Zsófi klipbeli férje is pozitívan emlékszik második esküvőjére.

„A feleségemet is ugyanitt vettem el, ahol most a klipet forgattuk, így igazán különös érzés volt ez a második házasság. Zsófit nem ismertem korábban, de nagyon kellemes csalódást okozott. Száz százalékosat nyújtott, nagyon megkönnyítette a munkánkat, hogy profin viselkedett és a jelenetein túl még ötletekkel is szolgált, így egy perc alatt a csapat tagjává vált.” – mondta Sidi, a Zanzibar gitárosa.

A klip története szerint Terecskei Rita anyakönyvvezetőként a zenekar mindhárom tagját összeadja párjával, majd az énekesnő pszichológusként pár terápián próbálja rendbe rakni a három félresiklott kapcsolatot.

„Magas sarkú cipőt és kiskosztümöt viseltem. Nem volt rossz, de kissé nehézkesen ment a mozgás, nem ehhez a stílushoz vagyok szokva, ki tudja, lehet, hogy ez változni fog.” – árulta el sejtelmesen Terecskei Rita. – „A forgatás nagyon jó hangulatban telt, de fárasztó volt, majdnem húsz órát álltunk a kamera előtt.” – tette hozzá a Zanzibar énekesnője.

Hogy hogyan kerül a zenekar klipjébe egy rózsaszín Darth Vader, az hamarosan kiderül a Zanzibar Ádám keresi Évát című klipjéből.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.