Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

Led Zeppelin – Celebration Day!

LZ CDA zenekar decemberben megkapja a “The 2012 Kennedy Center Honors” díjat
(Los Angeles,  2012. szeptember 13.) – 2007. december 10-én a Led Zeppelin, barátjuk és mentoruk, az Atlantic kiadó-alapító Ahmet Ertegun emlékére fellépett a londoni O2 Arena-ban. A zenekar bő két órán át játszotta el 16 legnagyobb slágerét, mint pl. a “Whole Lotta Love”ot, a “Rock And Roll”-t, a “Kashmir”-t vagy a “Stairway To Heaven”-t. A még életben lévő alapító-tagokat – John Paul Jones basszusgitáros, Jimmy Page gitáros és Robert Plant énekes – eredeti dobosuk fia, Jason Bonham egészítette ki a színpadon.
 
A jegyekért 20 millió ember versengett, hiszen a legendás zenekar 27 éve nem lépett fel élőben – ám csak 18.000 szerencsés jegytulajdonos lehetett részese a csodának. Egészen idáig.
 
A koncert felvétele Celebration Day címen ugyanis most végre megjelenik hang- és képhordozón is, egészen pontosan 2012. november 19-én!
 

LED ZEPPELIN: Celebration Day

Dallista:
 
1. Good Times Bad Times
2. Ramble On
3. Black Dog
4. In My Time Of Dying
5. For Your Life
6. Trampled Under Foot
7. Nobody’s Fault But Mine
8. No Quarter
9. Since I’ve Been Loving You
10. Dazed And Confused
11. Stairway To Heaven
12. The Song Remains The Same
13. Misty Mountain Hop
14. Kashmir
15. Whole Lotta Love
16. Rock And Roll
 

A Led Zeppelin Washington DC-ben december 2-án veszi át a rangos “The 2012 Kennedy Center Honors” kitüntetést (melyet a Kennedy Center kultúrális központ adományoz évente azoknak, akik sokat tesznek az amerikai kultúrális életért).

 

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.