Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Lady Gaga hatása a legnagyobb

Lady Gaga amerikai popénekest és dalszerzőt nyilvánította a világ legerősebb hatású sztárjának az amerikai Forbes magazin, kolléganője, Britney Spears ellenben lekerült a százas listáról.

(MTI) – A besorolás alapja a szórakoztató iparból származó bevétel, a jelenlét a médiában, a világhálós népszerűség. Stefani Germanotta – ez Gaga eredeti neve – tavaly a negyedik volt a lajstormban.  A 25 esztendős énekesnő bevételét az utóbbi egy évre vonatkozóan – azaz tavaly májustól kezdve a kalkulációt – bruttó 90 millió dollárra becsüli a magazin, a világhálót tekintve 32 millió rajongója van a Facebook közösségi portálon, 10 millió a Twitteren, a You Tube videomegosztó honlapon pedig akad olyan klipje, amelyet több mint 380 millióan néztek már meg, ami egészen rendkívüli.
Az emberiség tudati-érzelmi befolyásolásának “hatalmi” listáján a második helyreOprah Winfrey amerikai tévés személyiség került – tavaly még ő volt az első. Pusztán bevétele alapján most is ő lenne, mivel 290 millió dollárra tett szert az utóbbi 12 hónapban.
A harmadik helyen Justin Bieber kanadai popsztár áll, aki 17 életévével a legifjabb a százas listán. Bevétele 53 millió dollárra tehető. A jóslatok szerint jövőre jól “megszorongathatja” Lady Gagát, és nem kizárt, hogy meg is előzi. Negyedik a U2 ír rockbanda, ötödik Elton John brit popszerző és énekes.
A legnagyobb ugrást Leondardo di Caprio amerikai színész produkálta: 56 hellyel rukkolt feljebb, bár így is csak a 71. Viszont nem százas már Britney Spears, aki 2010-ben nem koncertezett. Egy másik híres lecsúszó Daniel Radcliffe, alias Harry Potter.
Hollywood sztárjai közül Angelina Jolie a 11., férje, Brad Pitt a 45. helyen áll. Pitt volt neje, Jennifer Aniston is jól áll: a 21. lett.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.