Monday, December 5, 2022
spot_img

Latest Posts

Lady Gaga eltűnik Facebook-ról

Lady Gaga, a nemrég hazánkban teltházas koncertet adott világsztár több, mint 24 millió rajongóval büszkélkedhet a népszerű közösségi oldalon, továbbá 7 milliónál is több Twitter-követővel, jelenleg pedig “The Fame Monster” című albumával 90. hete van jelen a MAHASZ Top 40 album listáján.

Az énekesnő azonban a napokban bejelentette: eltűnik a közösségi médiából! Gaga természetesen nem rajongói idegeivel játszik, egy nemes úgy érdekében teszi ezt több más sztárral karöltve, hogy felhívják a figyelmet az AIDS világnapra, mely december 1-én, azaz ma van. A kampány lényege, hogy összegyűjtsenek 280 millió Forintot a Keep a Child Alive nevű egyesületnek, mely afrikai és indiai AIDS-programokat támogat, így addig kell nélkülöznünk sztárjainkat, míg össze nem gyűlik ez az összeg.

Az Alicia Keys nevével fémjelzett alapítvány akciójához Gaga és sok más sztár mellett Justin Timberlake, Usher, az Oscar-díjas Jennifer Huson, a Gyűrűk Urából is jül ismert Elijah Wood és a teniszcsillag Serena Williams is csatlakozott.

Az AIDS világnapja rendkívüli figyelmet kapott egyébként zenei oldalról, nemrég ugyanis a The Killers is bejelentette, hogy szokásos karácsonyi dalát (“The Boots“) szintén a halálos kór elleni közdelem világnapjára időzíti.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.