Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Lady Gaga a KISS-el duettezik?

Megszokhattuk, hogy a zenészek körében, néha a legvalószínűtlenebb pletykák igazságtartama a legmagasabb. Lady Gaga, most egy duett erejéig, a KISS-t szemelte ki magának.

A Kiss frontembere, Gene Simmons már májusban meglepően pozitív dolgokat nyilatkozott a pop új trónkövetelőjéről.
„Szeretem az energikusságát, a nagy száját és feltűnő vonásait. Ő olyan, mint mi, csak nőben”.
Simmons, az énekesnőt, a ’Lady Kiss’ névvel illette egy interjúban, aki szerinte eddig azért vitte ilyen sokra, mert stílusát, olyan rock legendák inspirálták, mint amilyen a KISS is.
„Számunkra már a pályánk elején világossá vált, hogy a közönség, a főnökünk. A jegyvásárlással ők egy szolgáltatást vásároltak meg, amit nekünk teljesíteni kell. Mi csak a munkánkat végezzük a színpadon. Lady Gaga is rádöbbent erre, és nagyszerű kapcsolatot alakított ki a rajongóival”, vélekedett Simmons a Daily Starnak.
Egymás méltatása, most augusztusban is folytatódott. Lady Gaga két képet is közzétett twitter oldalán, amelyeken provokatív pózokban található, az egyiken az együttessel, a másikon pedig Paul Stanley gitárossal. Az egyik fotó alá pedig, a következőket véste:
„KISS the Queen”, ezzel utalva arra, hogy manapság a világon szerény személye a legnépszerűbb.
Lady Gaga többször is hangsúlyozta, hogy a KISS-el, bármikor szívesen együtt dolgozna, mivel saját stílusát nagyban inspirálta az együttes.

Az énekesnő ez idáig Beyonce-val és Sir Elton Johnnal énekelt duettet, az előbbivel még közös videóklippet is forgattak.

music.hu


Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.