Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Különleges lemez a U2 évfordulójára

– Különleges változatban érhetik el a rajongók a U2 húsz éve készült Achtung Baby című albumát, amelynek dalait ezúttal olyan előadók és együttesek szólaltatják meg, mint Patti Smith és a Depeche Mode.

    A kezdeményezéssel nemcsak az Achtung Baby húsz évét ünneplik, hanem a lemez különleges változatát megjelentető Q Magazine fennállásának 25 évét is.
A korong a lap október 26-án megjelenő számának mellékleteként lesz elérhető – írta internetes kiadásában az ABC című spanyol lap (www.abc.es). Elektronikus formátumban már meghallgathatók a dalok.
Az AHK-toong BAY-bi Covered címet viselő lemezen a Nine Inch Nails adja elő a Zoo Station című számot, az Even Better Than The Real Thing a U2 feldolgozásában, Jacques Lu Cont mixével hallható, a One-t Damien Rice, az Until The End of the World című dalt Patti Smith, a Who’s Gonna Ride Your Wild Horses címűt a Garbage, a So Cruelt a Depeche Mode, a Mysterious Ways címet viselő számot a Snow Patrol, a The Fly címűt Gavin Friday, az Ultravioletet a The Killers, a Acrobatot a Glasvegas, míg a Love is Blindnesst Jack White adja elő.

MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.