Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Külön utakon a Bikini gitárosa

peta_4Bikini, Subscribe, Unique, Blind Myself… Vajon mi lehet a közös ezekben a zenekarokban? Elsőre nyilván nem sok. A sors azonban úgy hozta, hogy mégis közös nevezőre kerülnek, mégpedig Lukács Petának, a European Mantra és a Bikini gitárosának köszönhetően, aki közel másfél évtizednyi várakozás után szólólemezt készít.

„A szólólemez gondolata már több mint tíz éve foglalkoztat, de eddig nem éreztem úgy, hogy készen állok rá. Az eddig zenéléssel töltött 25 évem alatt rengeteg zenekarban és lemezen játszottam, így igen sokféle műfaji hatás ért, aminek köszönhetően meglehetősen „szélsőséges” zenei ízlésem lett. Hosszas hezitálás után úgy döntöttem, hogy nem egy jól körülírható zenei áramlatra ültetem ezt az albumot, hanem hagyom, hogy minden dalnak saját arca, hangulata, története legyen.”

Az idén nyáron megjelenő lemez zömében instrumentális számokra épül, de néhány énekes dal is hallható lesz rajta. A közreműködők névsora igen izgalmas; a dobolást –természetesen- Borlai Gergőre bízta a szerző, aki hosszú évek óta egyik legfontosabb társa és inspirátora. Nem meglepő módon Nagy János (European Mantra) neve is olvasható a listában, énekes fronton viszont akadnak meglepetések. Tóth Gergő (Blind Myself), Csongor Bálint (Subscribe) és Pacziga Linda mellett Völgyesi Gabi (Unique) hangját is hallhatjuk majd a PLP (Peta Lukacs Project) albumon.

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.