Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

KOZSO: ÚJRATÖLTVE! RELOADED!

5 év kihagyás után igazi bombameglepetéssel jelentkezik az Ámokfutók! Hazánk legnagyobb slágergyárosa, Kozso pályafutása során 1,8 millió lemezt adott el, többszörös arany- és platinalemezes előadó, így nem csoda, hogy nehéz helyzetben volt, mikor arra készült, hogy a legnagyobb sikerdalait válogassa össze.

Olyan slágerek kötődnek a nevéhez, mint a “Szomorú szamuráj”, a “Bad man” a “Bújj mellém”, a “Meghalok egy csókodért”, a “Ne sírj” vagy a DJ Dominiqe-kal közösen jegyzett “A hold dala”, így hamar kiderült, hogy kevés lesz egy hagyományos, 12 felvételt tartalmazó korong, hiszen az elmúlt 15 év alatt az Ámokfutók szinte le sem került a sikerlistákról, egymást követték a slágerek.
A 2010. december 8-án megjelent kiadvány kétszeres meglepetést tartogat a rajongók számára: az “Újratöltve! Reloaded!” című lemezre a nyolc vadonatúj dal mellé az elmúlt évek tizenkét gigantikus slágere is felkerült; természetesen új, korszerű és trendi ruhát kaptak a rádiók által még mindig örömmel játszott nóták; nemcsak újrahangszerelte, de Kozso újra fel is énekelte őket.
A 8 új dal is igen fülbemászó, immáron a mai zenei trendekhez illeszkedő sláger, amelyek között helyet kap majd a latinos, temperamentumos dallamvilág, a lassú, szerelmes dal és az ütemes popsláger is.
Ezen az albumon debütál az Ámokfutók új bombázója, Keira is, aki nemcsak hangjával, de külsejével is elszédíti a férfi rajongókat.
Az új nóták elkészítésébe Kozso ismét beleadta szívét-lelkét, és garantálja, hogy ezekbe a dalokba ugyanúgy beleszeretnek majd a dallamos popzene kedvelői, mint az eddigiekbe.
Az albumról kimásolt “Nem számít” című single – a hírvivő új dal – most kezdte hódító útját a rádiós szerkesztők és a hallgatók körében, igazi Ámokfutók-slágerként. A dal a megújult www.amokfutok.hu oldalon is meghallgatható. Hallgasd meg továbbá az új lemez dalaiból készült egyveleget ide kattintva, illetve a legnagyobb slágerek új verzióiból készült mixet ide klikkelve!

Az album tracklistája:
1. Szomorú szamuráj
2. A hold dala
3. Bújj mellém!
4. Ezüst eső
5. Kitsit vad a lány
6. Érted fáj!
7. Nem akarok sírni
8. Te vagy minden álmom!
9. Bad man
10. Ne sírj!
11. Meghalok egy csókodért!
12. Miért kell?
13. Régen vége már
14. Ami jó, ami szép
15. Rólad álmodom
16. Forog a világ velem!
17. Nem számít
18. Ez nem egy (bús) búcsúdal!
19. Veled álmodom!
20. Az álmaim s az életem

Kozso az album megjelenése után több lemezbemutató fellépést is tervez, emellett pedig eleget tesz a TV2 műsorfelkéréseinek is, így szinte minden nap találkozhatunk az Ámokfutók frontemberével és december 8-tól a régi-új Ámokfutók-slágerekkel is.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.