Categories
Nagyvilág Zenei hírek

Közös turnét szervez Jennifer Lopez és Enrique Iglesias

Együtt indul nemzetközi turnéra idén nyáron Jennifer Lopez, Enrique Iglesias és a Wisin Y Yandel latin-amerikai duó. Koncertkörútjuk 20 várost érint majd, összesen 26 fellépéssel. Az első show helyszíne a kanadai Montreal lesz, ahol a sztárok július 14-én rengetik meg az arénát.
Jennifer show-ja merőben más, mint az enyém, éppen ezért gondoljuk úgy, hogy pont a különbözőség miatt tudunk majd igazán egyedi és maradandó élményt nyújtani a rajongóknak – nyilatkozta Iglesias a napokban a Billboard riporterének. Természetesen duettel is készülünk, egyelőre még nem döntöttük el, melyikünk slágerét dolgozzuk át – tette hozzá. Több verzió is szóba került, mint például a Mouth 2 Mouth, vagy a legutóbbi albumomról az Euphoria, de Jenny legfrissebb újdonsága, a Dance Again is a választható opciók között van. De még semmi sincs kőbe vésve – árulta el a latin szívtipró.

Nagyon sok projekten dolgozunk együtt, már jó pár hónapja, és nagyon fantasztikus a közös munka Enrique-vel! – kommentálta J.Lo. Az énekesnő hozzátette, szerinte ez egy igazán emlékezetes turné lesz, és nagyon örül, hogy ennyi spanyol ajkú előadó fog szerepelni közösen egy színpadon. „Olyanok leszünk, mint egy nagy család!”- mondta lelkesen, aminek van is alapja, hiszen táncos – koreográfus kedvesén kívül J.Lo Max és Emme nevű négyéves ikreit is magával fogja vinni a turnéra.
Fotó: Jason Merritt/Getty Images
music.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.