Saturday, July 13, 2024
spot_img

Latest Posts

Közös dalt készített Dancs Annamari és Dolhai Attila

Dancs Annamari és Dolhai Attila, a Budapesti Operettszínház két művésze  szerelmes duettel örvendeztette meg a rajongóit. Az új dal címe: Ne legyen vége. A színpadon már több  sikeres színházi előadásban láthatta őket együtt a közönség, ám a rádióhallgatóknak most először mutatkoznak be közös produkcióval.

Annamari és Attila a hat állomásos erdélyi koncertsorozatuk alatt határozta el, hogy duettet készítenek . Színházi pályájuk mellett mindketten aktív popénekesek is, Attilának öt szólóalbuma jelent meg Magyarországon, a legutóbbi Ragyogás címmel, melynek lemezbemutató koncertjéről tv-felvétel is készült.  Annamari 10 szólólemezzel és 18 videoklippel büszkélkedhet Erdélyben , a Soha ne múljon el című,  2003-ban íródott slágere Magyarországon még ma is a legnépszerűbb szerelmes dalok közé tartozik.

Az új közös dal egy feldolgozás, amelyre Annamari figyelt fel.

–          A Ne legyen vége  egy nagy román sláger átdolgozása, igazi dallamos zene, olaszos harmóniafordulatokkal,  jó kis gitárszólókkal, mindig is szerettem volna elénekelni .  Így duett formájában  a dal üzenete még erősebb lett . – nyilatkozta Dancs Annamari.

–          Ez a duett Annamarival egy lehetőség arra, hogy újra popzenét énekeljek. Művészként nyitott szemmel keressük az alkalmat, hogy duettpartnereink segítségével, hogyan tudunk megújulni, új dolgokat megmutatni. Annamari jártassága a popzenében könnyűvé tette ezt a  zenei kirándulást.  Ez egy jóleső érzés,   „ne legyen vége” -mondta Dolhai Attila, aki december 29-én  a Budapest Kongresszusi Központban, az Előszilveszteri buliján folytatja popzenei kirándulását.

A Ne legyen vége című dalt már játsszák az erdélyi és szerbiai rádiók is. Hallgassák szeretettel.

http://youtu.be/miu_taOJwhM

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.