Wednesday, June 12, 2024
spot_img

Latest Posts

Közönségkedvenceket vesz elő a colorStar

colorstar_pressHatalmas lendülettel, berlini sikerén felbuzdulva érkezik a Zöld Pardon színpadára a colorStar szeptember 27-én, csütörtökön. Meglepetésként több régi, a közönség által hiányolt dalukat is játsszák majd.

Különleges dalokkal készül szeptember 27-én csütörtök esti koncertéjre a colorStar. – A Zöld Pardonban már-már hagyománynak számít, hogy előveszünk régi, kedvelt dalokat. Ezek a számok kicsit lassabban építkeznek, ezért egy-egy hosszabb, önálló koncerten több lehetőségünk nyílik rá, hogy játsszuk őket. Ezúttal a második albumunkról a Waterfront című szerzeményünket biztos, hogy előadjuk élőben. Emellett tervezünk még legalább egy, fesztiválkoncerteken általában mellőzött szerzeményt megszólaltatni. Ennek kiválasztásánál figyelembe vesszük a Facebookon megjelenő kívánságokat a rajongóinktól, de elképzelhető, hogy az új lemezről is választunk egy dalt – mondta el Szalay Péter, a colorStar gitárosa.

Az 1996-ban alapított csapat muzsikáját nehéz lenne műfajilag behatárolni, hiszen megtalálhatóak benne a világzene, a rock, a jazz, és az elektronikus zene egyes elemei. Az elmúlt időszakban több tagcsere is volt: a gitáros mellett még Keleti András maradt az alapítók közül. A jelenlegi felállás stabilnak tűnik, és nagyon valószínű, hogy zeneileg a Flow című albumukon hallható, vokális irányban is továbbhaladnak, de nem vetik el a régi formákat sem. Szalay Péter elárulta, hogy már javában készülnek új dalok.

A fiúk a múlt héten Berlinben mutatták be egyéni hangzásvilágukat, a Nemzetek Fesztiválján.

– Pénteken és szombaton is felléptünk, nagyon szívélyes, barátságos volt a közönség, lehetett érezni, hogy már alapból bizalmat szavaztak nekünk, így rendkívül felszabadultan tudtunk játszani – mesélte a gitáros.

A hangulatfokozásra most Budapesten van lehetősége az együttesnek és a közönségnek, a belépő a csütörtöki bulira 400 forintba kerül.

colorStar: Speeding Games

http://www.youtube.com/watch?v=gJjpjCycBcc

További információ:

www.zp.hu

www.colorstar.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.