Friday, September 22, 2023
spot_img

Latest Posts

KOZMA ORSI – VULKÁN

borító 400x400Megjelent Kozma Orsi legújabb, Vulkán című szólóalbuma!

Ahogy Orsitól megszokhattuk, erőteljes, pezsgő, különös lemezt készített, az igényes zene kedvelőinek. Az új album felvételei több neves szerző  közreműködésével készültek, megörvendeztetve a rajongókat egy sajátos, modern hangzásvilággal.

A lemez igazán rendkívüli élmény a hallgatóknak, kissé eklektikus, kissé bizarr. Ahogyan Orsi többféle zenei stílusban kipróbálta már magát, így az új album anyaga is a maga sokféleségében alkot kerek egészet. A könnyű, diszkó műfajtól, a fülbemászó, légies szövegeken át, a súlyos, különös hangszerelésű, elgondolkodtató mondanivalóval bíró dalokon keresztül mindent megtalálunk az új lemezen.

Orsi hat évvel ezelőtt jelentette meg az utolsó (Igazi szerep című) szólólemezét, a Vulkán című új album munkálatai végső soron azóta tartanak. Ahogy mondani szokás, jó munkához idő kell, az énekesnőben mostanra fogalmazódott meg a friss mondanivaló. Az új lemezen levő dalok közül három már ismerős lehet a hallgatóknak, a Csillagfény, a Szupererő, és az Óceán, ez utóbbiból video klip is készült. (http://www.youtube.com/watch?v=46dmZEJ-0gc ) Ezek a korábbi szerzemények is helyet kaptak az új cd-n.

Az albumon található tíz dal közül nyolcnak a zenéjét és a szövegét az a Szakos Krisztián (Ákos, Caramel, Compact Disco) írta, akivel Orsi évek óta sikeresen dolgozik együtt.

A két angol nyelvű dal egyikét, a Waves című szerzemény zenéjét Tóth Dániel „Pixa” (Nobody Moves, Flour Tomi) a szövegét Bezzegh Éva írta.

A dalhoz tartozó  video klipet nemsokára láthatja a közönség!

A másik, Liar című szám zenéjét Benedek Tamásnak (Neo, Drum & Dj) és Kozma Orsinak, a szövegét Bezzegh Évának köszönhetjük.

A lemez a Tom-Tom Kiadó gondozásában jelenik meg.

A felvételek a Gattaca és az ArtistFactory stúdióban készültek.

Az új album május 2-tól a boltokban! Szintén május 2-án lemezbemutató koncert felvétel az MR2 Petőfi Rádióban, ami május 24-én adásban hallható!

A lemezmegjelenés hetében a Csillagfény, a Szupererő, és az Óceán című dalok hivatalos remixei az alábbi linken ingyenesen letölthetők!

www.soundcloud.com/orsi-kozma

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.