Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Közel 3000-en buliztak az X Faktor Sztárok Erdélyben első állomásán

Hatalmas sikernek örvendett az X Faktor 8 legjobbjának első fellépése Erdélyben: kedden este a marosvásárhelyi sportcsarnokban közel 3000 rajongó jött el élőben látni kedvenceiket és együtt bulizni a műsorból már jól ismert dalokra.

Kocsis Tibor, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tamás, Kovács Vera, a Rocktenors, LIL C és az Apollo 23 gépe kedden, február 28. délután landolt a marosvásárhelyi reptéren, ahonnan rövid megszusszanás után a művészek érkeztek is első erdélyi koncertjük hangpróbájára. Bár a hivatalos kapunyitás 6 órára volt meghirdetve, már jóval kezdés előtt az elszánt rajongók kisebb tömege gyülekezett a marosvásárhelyi sportcsarnok bejáratánál, akik minél jobb helyet szerettek volna szerezni az előadásra.

A másfél órás műsor alatt minden fellépőt ujjongással és óriási tapsviharral fogadott a közönség, amely együtt énekelte a tévéből már jól ismert versenyzőkkel régi és új dalaikat. „Nagyon jól érzem itt magam, fantasztikus a hangulat, fantasztikus a közönség. Nagyon jól eső érzés itthon, az erdélyi rajongókkal tombolni együtt és már alig várom, hogy a többi helyszínen is találkozzak velük” – hangoztatta Baricz Gergő a tőle már megszokott kirobbanó energiával a marosvásárhelyi koncert vége fele közeledve.

Az X Faktor Sztárok Erdélyben koncertturné következő állomása szerdán a kolozsvári Obsession Club, majd ezt követően Csíkszeredában (március 1.,csütörtök), Sepsiszentgyörgyön (március 2., péntek), Gyergyószentmiklóson (március 3.,szombat) lépnek a sportcsarnokok színpadára az előadók. Az X Faktor sztárjainak erdélyi fellépéssorozata március 4-én, vasárnap a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban zárul. Minden városban délutánonként közönségtalálkozóra is sor kerül, amelynek keretén belül az érdeklődők személyesen is beszélgethetnek a művészekkel.

A koncertekre elővételben jegyek 25 RON-ért, a helyszínen pedig 30 RON-ért kaphatóak, míg a 12 éven aluli rajongók 15 RON-ért és szülői felügyelettel tekinthetik meg kedvenceiket.A rendezvénysorozat főtámogatója a Tusnád Ásványvíz. További információk a koncertekről, a közönségtalálkozókról, illetve a jegyterjesztés helyszíneiről a www.facebook.com/xfaktorsztarokerdelyben oldalon olvashatóak.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.