Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Korn The Path To Totality

A KORN KÍSÉRLETEZŐ, ÚJ ALBUMA, A THE PATH OF TOTALITY  DECEMBER 6-ÁN JELENIK MEG

 AZ ALBUM ÉS A TURNÉ A ROCK ÉS A DUBSTEP KÜLÖNLEGES FÚZIÓJA 

 (New York, NY):  A Korn  ma bejelentette, hogy tizedik stúdióalbuma, a The Path of Totality  december 6 -án jelenik meg.  A lemez azonban nem hasonlítható az eddigi Korn albumokhoz.  Sőt: egyetlen, valaha megjelent albumhoz sem.

 A The Path of Totality  egy kísérletező album, melyen a Korn  egészen új területeket fedez fel. Ez azonban a zenekar kemény rajongói-magja számára aligha lesz meglepetés, hiszen a Korn  az első perctől fogva képes volt újabb és újabb stílusokban megmutatni magát. 

 Az új albumon a világ olyan vezető elektronikus és dubstep producereivel dolgoztak együtt, mint pl. Skrillex, Excision, Datsik, Noisia,  a Kill the Noise, és 12th Planet.  Az eredmény valami egészen új, mégis egyértelműen Korn-os.  Hiszen a Korn az a zenekar, aki megalakulása után 20 évvel is képes megújulni. 

” A The Path of Totality  cím arra a tényre utal, hogy egy teljes napfogyatkozás esetén a legjobb helyen kell lenned a legjobb időben ahhoz, hogy láthasd a napot.”  – magyarázza a frontember, Jonathan Davis.  –  ” Így született ez az album is. Szerintem az összes producer ugyanígy érez, és mindannyian biztosak vagyunk abban, hogy ugyanez ugyanígy még egyszer nem fog megtörténni.”

 A csapat aktuális kislemeze, a dubstep legnagyobb nevű producerével, Skrillex -szel készült “Get Up!”  az idei nyár meglepetés rockslágere volt, melynek diadalútja a Coachella  Fesztivál dance -sátrában kezdődött áprilisban,  amikor Jonathan  és Munky  meglepetésszerűen a színpadon csatlakoztak Skrillex -hez, hogy közösen elnyomják a dalt. Ezt követően 150.000 -en vásárolták meg a kislemezt online, a szöveges videót pedig több mint kétmilliószor nézték meg. A dal a mai napig a rockrádiók kedvence – 24 héttel a megjelenése után is.

James “Munky” Shaffer  hozzáteszi: “A “Get Up”  egyfajta kísérletként indult, de olyan jó visszajelzéseket kapott, hogy pár hónap alatt egy teljes lemezanyag összeállt. Alig vártuk, hogy stúdióba mehessünk, és felvegyük őket.”

 Néhány dalcím a lemezről: “Narcissistic Cannibal”, “Burn The Obedient”,  “Illuminati” ,  “Kill Mercy Within”  és “Chaos Lives In Everything” .

 Az album kétféle csomagolásban lát majd napvilágot: egy sima 11  dalos CD  és egy speciális CD  formájában. Ez utóbbi bónusz dalokat és egy koncert dvd-t fog tartalmazni, melynek felvétele egy bakersfield-i búzamezőn, egy hatalmas gabonakör közepén készült. Az egyszeri és megismételhetetlen alkalom anyaga – a TVs premier után – teljes egészében rajta lesz a dvdn.

A Korn hamarosan klubturnéra indul Amerika-szerte, dubstep DJ-k kíséretében.

www. korn.com 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.