Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Könnyesszemű tinikkel találkozott a BNF – fotók az első rajongói találkozóról

Zsúfolásig megtelt BNF-rajongókkal a budapesti Fészek-klub szombat este. Az eseményen a rajongók találkozhattak a kedvenceikkel.
Az esemény 17.20-kor vette kezdetét, s senki sem csodálkozott azon, hogy a 3 srác – Bat, Nick és Frank – szinte olvadozó lányok között lépett fel a világot jelentő deszkákra. A hangulatot természetesen csak fokozta, hogy azonnal felcsendült nagy slágerük, az Éld át, amely már régóta közkedvelt dala és klipje a zenetévének és a rádiók is felfedezték maguknak a pörgős nótát.
Az egybegyűlt tömegnek elmondták, hogy a fent említett bemutatkozó daluk dirty dub verziójának felhasználásával hamarosan újravágják a debütáló filmjüket,  majd ismét forgatni kezdenek.
Mégpedig a Bűnös vágyak című lassú számukhoz rögzítenek képi anyagot, amellyel feltehetően ismét lángra lobbantják a kamaszlányok szívét. A klip várhatóan március elején készül el, hogy onnantól a fiúk előtt az őszi cél elérése lebegjen: el kell készülnie a nagylemeznek, amelyet vélhetően már sokan epekedve várnak.
Külön pikantériája volt az programnak, hogy a Viva TV a helyszínen forgatta az aktuális Megállót, így egyfajta plusz ajándékként is felfoghatta az, akinek éppen most teljesítették egy dal iránti kérését.
Meghatódás és vers
A BNF tagjai hálásak voltak minden érdeklődőnek és örömmel tettek eleget az autogramkéréseknek. Magyarországon talán még nem  megszokott, de egyre inkább elfogadott jeleneteknek is észrevehetett az, aki egy kicsit élesebb szemmel követte az eseményeket: bizony néhány leányzó arcán patakokban folytak az örömkönnyek, amikor meglátták bálványaikat.
Sőt, az egyik lány a lámpalázzal is megbírkózva felment a színpadra, hogy a mikrofonba vallhassa meg Nick-nek, azokat szerelmes gondolatokat, amelyeket rímbe szedve tett publikussá.

BNF klubtali képekben – klikk a fotóra

– Picit izgultam. Foglalkoztatott vajon hányan jönnek el, ám amikor kinéztem a klub ajtaján és láttam, szép csapat gyűlt össze megnyugodtam. Ezek után teljesen felszabadultan léptem a színpadra. Örülök, hogy ilyen szép számban jöttek el rajongóink. Külön köszönöm azoknak, akik miattunk vidékről utaztak fel. Érdekes, hogy többen ajándékokkal érkeztek. Bevallom: nehéz volt a meghatódottságomat leplezni – nyilatkozta Bat, a tinik egyik új kedvence.
Az este karaokéval zárult s valaki a fülünkbe súgta: a klubtalálkozót a jövőben több alkalommal szeretnék megismételni.
– Bíró – Havassy
www.zene.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.