Friday, December 1, 2023
spot_img

Latest Posts

Kollektív intim torna a Szigeten

Az Intim Torna Illegál idén is fellép a Szigeten, megmozgatva lányokat és fiúkat egyaránt. A már bejáratott és népszerű edzésforma hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt egy évben, hiszen kishazánk intim torna nagyhatalommá válását, tulajdonképpen ezeknek a srácoknak köszönhetjük. Köszi szépen!

Idén ünnepelte fennállásának első évfordulóját a zenekar. 2010. januárjában lépett fel a Gödörben a négy tagot számláló az új formáció. A zenészek már hosszú közös múltra tekinthettek vissza a megalakulás pillanatában, mert mind a négyen a Kistehén Tánczenekarban muzsikáltak korábban. A közönség eleinte azokból a kíváncsiskodó fanatikusokból verődött össze, akik szerették a Kistehenet, és reméltek egy hasonló, pörgős folytatást.
A hangzás más, a hangulat is változott. A világzenei vonalat felváltotta a rockzene. Bár eleinte bizonytalankodtak, keresték a saját hangjukat és a gitárosból frontemberré lett Dorogi Petinek is időbe telt, amíg tényleg belenőtt új szerepébe, mindig is hitelesek voltak számomra. Örömzenéről beszélhetünk azóta is, bár sokkal tudatosabbnak tűnnek egy ideje és magabiztosan menetelnek előre.
Születésnapjukat koncerttel és nagylemezzel ünnepelték. A törzsközönségük hamar kialakult és a rajongótábor azóta is csak bővül. Pörgősek a számok, szövegük könnyed, de nem ostoba, igazi szórakoztató rock’n’rollt játszanak. Mostanában külföldi „karrier” felé kacsintgatnak, egyik számukat angolul is elkészítették.
Egy ideig kiegészültek egy billentyűssel, de elmondásuk szerint a „zenekar négytagú marad”, meghívott zenészekkel viszont színesítik a palettát.
Az elmúlt időszakban „keményebbek” lettek, gitárközpontúbb és rockosabb hangzás jellemzi őket. Úgy tűnik, a legjobb ütemben tudnak megújulni és lekötni a rajongók figyelmét, a nagy kérdés csak az, hogy a következő albumuk is ugyanilyen átütő erejű lesz-e, és mégis friss.
De koncentráljunk csak a jelenre: a fiúk rövid szusszanás után legközelebb a Szigeten lépnek fel, és biztosak lehetünk benne, hogy dallamos, vidám és nagyon szuggesztív koncertnek lehetünk résztvevői, ha megnézzük őket 2011. augusztus 11-én 18 órakor az MR2 Nagyszínpadán. Hajrá mindenki, ez olyan tornaóra, ami nem fáraszt, és mégis átmozgat kívül-belül. Ha hagyjuk magunkat „hipnotizálni”, biztosan nem csalódunk. Mi most is, mint mindig, az első sorban fogunk tombolni…
NG
mymusic.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.