Monday, July 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Klippremier: Fekete Dávid – Bennünk él

Különleges produkció 120 fős tánckarral és speciális filmes elemekkel

Megjelent Fekete Dávid legújabb dala “Bennünk él” címmel, melynek szövegét is ő maga írta. Dávid elmondása szerint ez a felvétel kiemelt szerepet tölt be pályafutásában. A klip elkészítésére egy salgótarjáni játékfilmes csapatot kért fel.

A videoklip sajátossága, hogy Magyarországon egyedülálló látványtechnikával készült. A több mint 3 perces zenei videóban egy több mint 120 fős tánckartölti meg rendkívül látványos koreográfiával a monumentális helyszínt. A kisfilm rendezője, Szalkai Péter szerint olyan egyedi, eddig még nem látott produkciót kívántak létrehozni, mely amellett, hogy időtálló, messzemenően támogatja a zene által keltett benyomásokat. Így a klipben, egy indusztriális revűt láthatunk óriási tánckarral és egy fantasztikus, összehangolt produkcióval.

A látványos táncmozdulatokonvilágversenyeket nyert koreográfusok és táncosokdolgoztak: Juhász Amarilla és Kéri Szabolcs (koreográfia), valamint Korponai Gréta és Földi Bálint (táncosok). A produkció vizuális tervezése és kivitelezése a Systron Digital Pictures munkája. Ez a független filmes csapat, az elmúlt években már több szakmai elismerésben is részesült. A forgatás technikai lebonyolításáért a Lorcho Média felelt, producere Lorkó Dávid volt.

Fekete Dávid “Bennünk él” című klipje már megtekinthető a YouTube-on. Emellett szintén elérhető egy videointerjú az énekessel az új produkcióval kapcsolatban.

[youtube width=”500″ height=”300″]eQvE1KfjcXw[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.