Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

Klipet forgat Kowalskyval az Ocho Macho

ocho_machoLehet készíteni a lábakat és a karokat: szeptember 12-én, szerdán az Ocho Macho zenél a Zöld Pardonban. A csapat muzsikája arra lett kitalálva, hogy ugráljon, csápoljon, táncoljon, tomboljon rá a közönség. Ráadásul meglepetésvendéggel és klipforgatással is készülnek a fiúk az estére.

Bob Marley és Manu Chao Vas megyei keresztgyerekei, az Ocho Macho lépnek a Zöld Pardon színpadára szeptember 12-én, szerdán. A fiúk idén nyáron körbejárták az országot, hogy latinos, reggaes, punkkal és rock ’n’ rollal vegyített zenéjükkel megtáncoltassanak mindenkit koncertjeiken.

– Csodás fesztiválszezont tudhatunk a hátunk mögött, heti 4-5 bulival, ráadásul olyan helyekre is eljutottunk, ahol eddig még sosem léptünk fel. A Zöld Pardonbeli koncertünkre kicsit úgy tekintünk, mint ennek a búcsúztatójára, a megkoronázására. Éppen ezért egyfajta zenei összegzésre számíthat a közönség, másfél órába zsúfoljuk a legjobb pillanatokat, hatalmas bulit csapunk – mondta Kirchknopf Gergő, a zenekar énekese.

Az Ocho Macho koncertjein nem szokatlan a vendégénekes: a szigetes koncertjeinken szinte már hagyomány, hogy a közönség soraiból a színpadra pattan egy ismert zenész, és vokálozik a csapattal. Idén a Pannonia Allstars Ska Orchestra frontembere, KRSa, állt be az El Mundo Fantástico erejéig a Machók közé. Szeptember 12-ei ZP-s fellépésén az Ocho Macho biztosra akart menni: előre meghívott vendéggel fokozzák a hangulatot. A koncert végén Kowalsky csatlakozik a fiúkhoz, hogy előadják közösen rögzített dalukat, a Képzeld el másképpet.

A dalhoz kötődik egy másik fontos esemény a Zöld Pardonban: a csapat itt kezdi el forgatni hozzá a videót.

– Kétszer adjuk majd elő a koncert végén a számot. De nemcsak ezekben a percekben készítünk felvételeket, hanem végig, az érkezésünktől, a beálláson keresztül a koncert alatt is – árulta el a csapat frontembere.

A szerdai koncertre a belépő 400 forintba kerül.

Részletek:

http://www.zp.hu/

http://www.facebook.com/zoldpardon

http://www.ochomacho.hu/

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.