Monday, April 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Klipet forgat a Bikini a Zöld Pardonban

bikini_foto_2011Mindenki ércesítse a torkát, gyakorolja az öngyújtó lengetést, mert az idén harminc éves Bikini megörökíti közönségét szeptember 6-ai koncertjén a Zöld Pardonban. A felvételeket Szép vagy című dalukhoz készített videójukban láthatjuk majd viszont.

A Bikini kedvenc helyszínén, a budapesti Zöld Pardonban lép fel szeptember 6-án csütörtökön. Az együttes idén ünnepli 30 éves jubileumát, a jeles alkalomból teltházas koncertet is adtak a Papp László Budapest Sportarénában februárban. Aki esetleg lemaradt volna róla, még kárpótolhatja magát: ennek a több mint 3 órás programnak a rövidített verziójával készülnek a zenészek a ZP-ben.

 – Mindenki hátast fog dobni: A program a nyári fellépéseink alatt összeállt, az együttes pedig nagyon jó passzban van – mondta Németh Alajos basszusgitáros. – Ez már csak azért is fontos számukra, mert a Zöld Pardon a kedvenc koncerthelyszínünk, sőt a zenekarból többen gyakran járnak ide a fellépéseinken kívül is – tette hozzá Lojzi.

Nemcsak a zenekar szereti a ZP-t, hanem a közönsége is: rendre teltházasak a bulijaik a szórakozóhelyen, tavaly innen indultak országos lemezbemutató turnéjukra. Német Lojzi szerint az élőzenének visszajött a becsületes, ezért a megunhatatlan slágerek mellett a csapat kiváló szólistái is vonzzák a közönséget: például a gitáros Lukács Peta, vagy a szaxofonos Makovics Dénes.  És a mézesmadzag nem fogyott el, a csapat ad helyet maga mellett rajongói számára is: bárki szerepelhet legújabb videóklipjükben.

Tizenöt év szünet után úgy döntöttek, hogy 2011-es Elmúlt Illúziók albumukról a Szép vagy című számukhoz készítenek klipet. A dalt egyre többet hallani a rádióban is, és nemsokára a zenekar koncertjein készült felvételekből összeállított videó is lesz hozzá. A fiúk a legjobb pillanatokat szeretnék összegyűjteni, így a koncertek legmeghatóbb és legbulisabb jeleneteire, a közönség éneklésére számítanak, ebben pedig nem szoktak hiányt szenvedni a ZP-s esték.

A koncertre a belépő 400 forintba kerül.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.