Wednesday, July 17, 2024
spot_img

Latest Posts

Klip készült Caramel és Palya Bea duettjéhez!

Filmes hangulatú videó készült Caramel Palya Beával közös dalához, a Csillagomhoz.

 

 

Az új videó sztorija a Fonogram-díjas Átutazók előzménytörténete. A két klip más hangulatú, de a művészi kivitel ugyanolyan szinten jelen van, ezúttal az egyéni látásmódjáról ismert Porkoláb Norbert szemszögéből.

A Csillagom videója szó szerint a csillagokig repít minket, bemutatva, ahogyan egy szerelmes lélek földönkívüli átutazóvá válik… A teljes élményért érdemes back2back nézni a két klipet.

Átutazók (2018-as, Garas Dani fényképezte):

„Régi vágyam volt Palya Beával közösen dolgozni. Beában, mindamellett, hogy gyönyörű hangja van, mindig is vonzott az önazonossága és a női erő, ami lakozik benne. A Csillagomat eleve duettnek írtam, igazából ezt Beára találtam ki. Tavaly decemberben volt egy közös akusztikus felvételünk, ami nagyon jól sikerült, ott hívtam meg Beát a jubileumi koncertemre, ahol már élőben debütált a Csillagom, amit nem sokkal utána stúdióban rögzítettünk, és most elkészült a videó is hozzá.” – meséli Caramel.

„Családias hangulatban telt a klipforgatás, külön kiemelném Szemes Máté főszereplőt, aki amatőrként profi színészi teljesítményt nyújt a Csillagomban és az Átutazókban is.” – folytatja az énekes.

https://www.facebook.com/caramelmusic.hu/

www.goldrecord.hu

 

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.