Sunday, December 3, 2023
spot_img

Latest Posts

Kislemezzel jelentkezett a Fight Club

A Fight Club nevű hazai szupergrupp az utóbbi néhány évben koncertjein tett szert népszerűségre, most azonban megérkezett az első hivatalos kislemez is, amely hamarosan a rádiók és a zenetévék műsorán hallgatható meg.
Már évek óta számtalan pletyka kering zenei körökben, hogy egy hazai rock szupergrupp van alakulófélben, melynek alapító tagjai a Machine Mouse dobosa, Ragadics Csaba (Raga) és a Junkies, Psycho valamint a Fiesta frontembere, Csordás Tibor.
 
A közös zenélés ötlete egy születésnapi bulin, 2006 környékén fogalmazódott meg a srácokban, ahol közösen eljátszottak pár kedvenc dalukat. A kölcsönhatás működött a fiúk között, érezték, hogy ebből még valami komolyabb dolog is kialakulhat.
 
Közben érkezett egy felkérés az együttes számára, hogy a Kútfejek című film zenei anyagát tartalmazó korongra készítsenek egy vadonatúj felvételt. A közös munka olyan produktív volt, hogy a stúdiómunka után is rendszeresen összejártak próbálni, és számtalan vadonatúj szerzemény született. Időközben kiderült, hogy ez jóval több lesz, mint egy project, egy hobbizenekar és következő lépcsőfokként a Fight Club nagyon komolyan ráfeküdt az élő fellépésekre.
 
Koncertről koncertre egyre többen csatlakoztak a „Club”-hoz, mára komoly rajongótáborral rendelkeznek. Persze ahhoz, hogy a Fight Club – bemutatkozó lemez nélkül – már most ilyen szintre jutott el, meg kell említeni a gitárost, Tari Botondot és a basszer Garay Zoltánt. Mindketten hosszú évek óta zenélnek, utóbbi szinte minden hangszeren kiválóan játszik, legyen az basszusgitár, gitár vagy dob, mindemellett a vokálban is számíthat rá a zenekar. A csapat legfiatalabb tagja a gitáros, Botond, aki a hathúros mellett szintén énekel és jópár rockzenekarban megfordult, így fiatal kora ellenére már ő is rendelkezik a kellő színpadi rutinnal. 
A Fight Club első kislemeze Nem vagyok a legjobb címmel kerül a rádiókhoz és ebben a dalban minden benne van, amiről ez a zenekar szól. “Energiától duzzadó, tempós, lendületes rock’n’roll himnusz, hatalmas, együtténeklős refrénnel. Nincs matek, nincs megfejtés csak őszinte rock zene” – szól a zenekar meghatározása. 
A dalhoz készült videóklip hamarosan látható a hazai zenecsatornákon.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.