Categories
Magyarország Zenei hírek

Kínos pillanatok: színpadon alázták meg Janicsák Vecát

Az énekesnőt a Republic zenekar menedzsere parancsolta le a színpadról soltvadkerti fellépése közben.

Kínos jeleneteknek lehettek szemtanúi azok, akik ott voltak Janicsák Veca hétvégi fellépésén a Soltvadkerti Sörfesztiválon: az énekesnőt koncertje vége előtt leparancsolta a színpadról a soron következő zenekar, a Republic menedzsere.

Veca és bandája az előttük fellépő zenekar csúszása miatt 20 perces késéssel léptek színpadra, és ezért ők maguk is túllépték az időkeretet. Az utolsó két számot szerették volna eljátszani, amikor A. Miklós, Cipőék menedzsere megjelent a színpadon, és közölte Vecáékkal, hogy jó lenne, ha elhagynák a színpadot, mert a Republicnak egy órára van szüksége, hogy beálljon.

“Természetesen nem esett jól az egész, azt sajnáltam legfőképpen, hogy a közönségnek nem játszhattunk annyit, amennyit ígértünk. Ráadásul elég lenéző stílusban küldtek le minket, de elengedtem a fülem mellett, és a Most múlik pontosant még azért eljátszottuk a közönség kedvéért. Nem vagyok húsz éve a zeneiparban, de azért megérdemeltünk volna annyit, hogy eljátszhassunk még két dalt” – nyilatkozta a Borsnak Veca. A lap megkereste a Republic basszusgitárosát, Boros Csabát is, aki azt mondta, ő semmit nem tudott Veca leküldéséről, mivel a színpadra nem ők mentek fel egy órával a koncertjük előtt, hanem önállóan döntő menedzserük.

hirado.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.