Sunday, June 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Kik voltak a legjobb DJ-k 2015-ben?

Évről évre egyre nagyobb a verseny “Az év DJ-je” címért, s mivel ismét eltelt egy év, a legjobbak most is összecsapnak! Hat különböző kategóriában jelölhettek bárkit a magyarországi DJ-k, és a legtöbb jelölést kapott top 20 jutott tovább az első fordulóból. A DJ Szövetség és a Ballantine’s idén is nagyszabású díjátadót rendez közösen – de erre még februárig várnunk kell.dj-szovetseg-ballantines-music-awards-2015-mainstream

Elindult a második forduló!

Továbbra is maguk a DJ-k döntik el, kik voltak szerintük a legjobbak az idei évben, mind hazai, mind külföldi fronton, mind a mainstream, mind az underground kategóriában. Emellett megválasztásra kerül az év hazai producere és felfedezettje is.
Az “év hazai mainstream DJ-je” és az “év hazai underground DJ-je” kategória jelöltjei egy szavazásindító party keretében találkoztak, beszélgettek, buliztak egy kicsit… és persze elkészült az elmaradhatatlan közös fotó is, amely megtekinthető és letölthető alább:

Innentől különválik a szakmai és a közönségszavazás, indul a második forduló!
A szakmai szavazásban a DJ Szövetség tagjai az első fordulóban kialakult 20-as mezőnyökből választhatják ki a leendő győzteseket. A közönség négy kategóriában választ, ugyanezen 20-as mezőnyökből, a Ballantine’s Facebook oldalán.
A szavazás 2016. január 29-ig tart. A győzteseket 2016. február 15-én a Ballantine’s Music Awards díjátadó ünnnepségen hirdetik ki.
A jelöltek teljes listája megtekinthető a DJ Szövetség weboldalán ide kattintva.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.