Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

Kettesben Illényi Katicával

  1. január 23-án az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban lép fel egyedülállóan sokszínű és színvonalas produkciójával a Liszt-díjas hegedűművésznő.

 

A nemzetközi színtéren is elismert hegedűművésznő, országos Adventi Turnéját követően az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ közönségének is bemutatja csodálatos játékát. A koncerten észrevétlenül léphetünk át műfajról műfajra, klasszikusból a jazzbe, a swing, a gospel, a spirituálé és a sanzonon keresztül a filmzenék világába. Illényi Katica éneklésével és hegedűjátékával hallhatóak lesznek a klasszikus-irodalom gyöngyszemei: Liszt, Bartók, Kreisler, Boulanger, de Falla, Rimszkij-Korszakov, Saint-Saëns művei, de a legismertebb világslágerek, jazz sztenderdek, valamint Edit Piaf sanzonjai, Máté Péter, Morriccone és John Williams szerzeményei is elhangzanak a műsorban.

Zongorán kísér: Bundzik István, a Miskolci Zenei Konzervatórium tanszékvezető tanára.

Kettesben Illényi Katicával koncert

  1. január 23. péntek 19:00 óra

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

1131 Budapest, József Attila tér 4., Telefon: +36 1 320 3843

www.kult13.hu

Belépődíj: felnőtteknek elővételben 1900 Ft,  a koncert napján 2500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1500 Ft. Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók!

www.illenyikatica.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.