Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Két hét múlva Sade koncert Budapesten

November 23-én este lép színpadra Budapesten a világ egyik legnépszerűbb énekesnője és csapata.
Sade több mint 10 év kihagyás után tért vissza, így nem csupán a tőlük megszokott igényességet kívánták nyújtani, hanem a mai kor elvárásait is szerették volna kielégíteni. A közel 300 négyzetméteres színpad a rejtett emelőkkel, az óriási háttérvetítővel és az intelligens lámpaparkkal együtt az egyik legmodernebb felszerelés, amelyet jelenleg koncerten használnak. A látványt füstgép és konfetti-ágyú is kiegészíti majd.

A budapesti buli építése november 23-án hajnalban kezdődik több mint 100 magyar technikai segítővel, hogy a délutáni próbára és technikai beállásra minden kész legyen. A felszerelést 11 kamion, 6 teherautó és 3 busz szállítja városról városra.
Az öltözőbe kért berendezés nem mondható extrának, hiszen csak dohányzóasztal, kanapék, fotelek, állólámpa illetve az énekesnőnek tükrös sminkasztal szerepel a listán – de Helen szívesen látja az öltözőben kedvenc virágát, a tubarózsát, ha az helyben beszerezhető.
A banda az emblematikus énekesnőn és a 3 eredeti tagon kívűl 5 zenésszel kiegészítve lép színpadra és több mint 2 órát játszik. 21 dalból álló programjukban az összes nagy slágerük megtalálható, a Kiss Of Life-tól kezdve a Smooth Operator, Jezebel, It’s A Crime, Sweetest Taboo, No Ordinary Love, Cherish The Day és a tavalyi Soldier Of Love is.
Az estét Ross Allen DJ programja nyitja, Sade 8.30 körül lép színpadra.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.