Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Latest Posts

Készülőben Odett új lemeze

Jó hír Odett rajongóinak! Már nem kell sokat várni az új albumra, ami ősszel fog megjelenni. De addig sem tűnik el az énekesnő, ugyanis nemsokára Odett új dallal jelentkezik. És van rá esély, hogy ezt már hallhatjuk február 3-án a Corvintetőn tartott koncertjén! Néhány részletet is megtudtunk az új lemezről!
Ne csüggedjen senki amiatt, hogy még őszig várnia kell az új lemezre, hiszen egy közelebbi időpontot is be lehet jelölni a naptárban, mely az új dal megjelenését jelenti. Ez pedig várhatóan február vége, ami már nincs is olyan messze!

Az új dalról még nem szolgálhatunk pontosabb információkkal, de az ősszel kijövő Odett albumról már tudhatunk néhány dolgot! Ha az új albumot az előző Pontos c. nagylemezhez vagy a Pötty a kockán c. EP-hez hasonlítjuk, akkor két különálló részre kell osztanunk az új hanganyagot. Az egyik fele elmozdul egy kicsit a diszkósabb, elektronikusabb stílus felé, a másik fele azonban pont az ellenkező irányt veszi célba, mivel az teljesen akusztikus lesz. A lemez elkészítésében a Heaven Street Sevenből és a Soerii & Poolekből ismert Takács Zoltán segédkezik, aki aktívan dolgozik a hangszerelés és a zenei ötletelés terén is.

Ennek eredményébe kaphatunk egy kis bepillantást február 3-án a Corvintetőn, ahol Odett már  új dalokat is énekelni fog. De valószínű, hogy nem kell hiányolnunk Odett slágereit sem, így például a Vesztőhely vagy a Móló is elhangzik majd ezen az esten. Aki az elsők között szeretné hallani Odett új dalát, az ne hagyja ki ezt a koncertet a Corvintetőn!

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.