Sunday, May 19, 2024
spot_img

Latest Posts

Kesh, The Moog, Nemjuci

2010. december 27.  Corvintető

Bejgli utáni, pezsgő előtti indie vs. rock’n’roll őrület a Corvinon! Az underground díva, Németh Juci vezette csibészek és Tonyó bandája koccintanak az óévre.

Előttük azonban a december 24-től ingyen letölthető, „Levegő” címre keresztelt 2 számos kislemezét mutatja be a Kesh, akik 2009-es alakulásukat követően nem sokkal megnyerték a ZP Tehetségkutatóját, idén augusztusban pedig megjelent első 6 számos kislemezük is, “Bent valami” címmel. Érdemes megismerkedni velük!

A fiatal csapatot a The Moog követi, akik már többször rázták a rongyot az Államokban is, most azonban keményen dolgoznak harmadik nagylemezük dalain, emellett elkészítettek egy remekbeszabott remake-et is a V’Moto Rock Angyallány című dalához.

A csajok kúl-listás kedvenceit a dögös Nemjuci zenekar váltja a Tető színpadán. A három fenegyerek és a vagány, izgalmas énekesnő energiadús koncertjei az utóbbi hónapokban eget-földet rázóak voltak a város más-más pontjain, aki ott volt igazoltan hiányzott másnap. Most sem számíthatunk másra, jobb lesz ha védőfelszerelésben érkeztek!

Időpont: 2010. december 27.

Start: 20:30

Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából)

Jegyár: 1000,- Ft

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.