Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Kelly Rowland: Here I Am

Alig pár héttel Beyoncé 4 című albumának megjelenése után máris egy újabb ex-Destiny’s Child énekesnő kiadványát fogadhatjuk. Bár Rowland sosem ért el olyan magasságokat szólókarrierje során, mint Jay-Z felesége, azért ő is ott van az R&B élvonalában, most pedig harmadik lemezével erősíti pozícióját a zsánerben

Kelly Rowland 2002-ben adta ki első, Simply Deep című önálló lemezét, amikor a Destiny’s Child épp kétéves szünetre vonult. A Nelly közreműködésével készült Dilemma című szám szép sikereket ért el a toplistákon, ezt a lécet később csak a David Guettával felrántott When Love Takes Over ütötte meg. A második, Ms. Kelly című LP-ből fele annyi sem ment el, mint elődjéből, de ez nem törte derékba Rowland karrierjét, aki azóta színészkedett is olyan a retinát nem igazán kényeztető mozgóképekben, mint a Freddy Vs. Jason, a The Seat Filler című romantikus darab vagy azAsterix az Olimpián, amiben cameózott egyet.
Here I Am egy rakás producer közreműködésével készült, itt van mindenki, akinek mostanában egy mainstream poplemezen ott a helye (David Guetta, RedOne, Tricky Stewart, Ne-Yo). A Motivationben Lil Wayne tűnik fel, aki egy stílusos rapbetéttel járult hozzá a belassult dalhoz, amit a klubokra méretezett Lay It On Me követ. Persze kapunk hálószoba balladát is (All Of The Night), de ez a móka sokkal inkább a bulizásról szól, így a fináléra két dance számot pakoltak fel egymás után, melyek közül a Commander egy újabb sikerre ítélt Guetta-Rowland kollaboráció.
Alapvetően egy poporientált, tánczenébe oltott R&B dalcsokrot kapunk, amiből hiányzik az az eredetiség és trend előtt lépkedés, ami Beyoncé jobb munkáit jellemzi. Ezt azonban a parketten senki sem fogja számon kérni.

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.