Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Katy Perry tarolhat

Katy Perry kilenc jelölést kapott a Music Television (MTV) zenés videó díjaira, a tavalyi gála abszolút győztese, Lady Gaga viszont csak három kategóriában nyerhet.

(MTI) – Az MTV zenés videó díjainak jelöléseit szerdán hozták nyilvánosságra. A jelöléshalmozók között szerepel a brit énekesnő, Adele, akinek második, 21 című albuma világszerte az év legkelendőbb lemeze lett. Az énekesnő hét jelölést kapott, valamennyit Rolling in the Deep című számáért.
A férfi előadók közül a rapper Kanye West gyűjtötte a legtöbb, összesen hét jelölést. Egy díjra futurisztikus E.T. című száma is esélyes, amelyben éppen Katy Perry működött közre. Bruno Mars négy kategóriában győzhet, Beyoncé, Eminem, a Thirty Seconds to Mars és Nicki Minaj három-három jelölést kapott.
A közönségszavazatok alapján odaítélt díjak ünnepélyes átadása Los Angelesben lesz augusztus 28-án, a gálát a Music Television élőben közvetíti.
A 26 esztendős Perry rendkívül pörgős évet tudhat maga mögött, amelynek során gospelénekesből szexi popsztárrá változott, és olyan sikerekkel rukkolt elő, mint aCalifornia Girls, a Teenage Dream vagy a Firework. Utóbbi az év legjobb videója és az év legjobb női videója díjra is esélyes.
Az MTV zenei videós fődíjáért Perry Adelével, az első ízben jelölt Tyler the Creatorral, Bruno Marsszal és a Beastie Boys együttessel verseng.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.