Saturday, June 15, 2024
spot_img

Latest Posts

Katy Perry koncertjein még mindig szól a férjének írt szám

Az élet nem áll meg, még akkor sem, ha épp egy fájdalmas válás közepén van az ember. Az énekesnő, talán, hogy feledje kissé szenvedését, hatalmas energiával veti magát a munkába.

Ha Katy Perry szenved is válása miatt, ez egyáltalán nem látszik rajta mostanában. Legalábbis legutóbbi koncertjén egyszerűen kirobbanó formában volt.

A popsztár Indonéziában lépett fel, hatalmas és igencsak látványos show-val szórakoztatva rajongóit. A csodálatos, színes jelmezekkel és fantasztikus táncbetétekkel tarkított előadáson Katyval együtt tombolt a közönség.

Az énekesnő, akit pár napja még szőke hajjal láthattunk, egyelőre felhagyott a színes frizurákkal, és visszatért hollófekete fürtjeihez.

A válás bejelentése óta ez volt az első fellépése a csinos popsztárnak, és a koncert dalai között szerepelt a Firework is, amit férje, Russell Brand iránt érzett szerelme ihletett.

Katy Perry indonéziai koncertjén, Jakartában

Fotó: Rex Features

Barátai szerint Katy próbálja minél inkább lekötni magát, így kifejezetten jól jönnek neki a koncertek és fellépések. “Jakartában végre boldognak tűnt a színpadon, látszott, hogy minden energiáját beleadta” – mondta egy forrás a HollywoodLife.com-nak.

Egy, a férjhez közeli forrás pedig tagadta azokat a napokban felröppent híreket, amelyek szerint Russell meg akarja írni házasságuk és szakításuk történetének részleteit.

hirado.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.