Tuesday, June 25, 2024
spot_img

Latest Posts

Katy Perry és a Harry Potter-csapat nyerte az amerikai közönségdíjakat

Katy Perry énekesnő öt kategóriában is az amerikai közönség kedvencének bizonyult a szerdai People’s Choice Awards gálán, amelyen a filmek közül a Harry Potter utolsó része ugyancsak verhetetlennek bizonyult.
Katy Perry személyesen nem jelent meg a 38. alkalommal megrendezett díjátadón, Twitter-csatornáján távolmaradásáról már korábban tájékoztatta rajongóit, és egyúttal köszönetet mondott a rá adott szavazatokért. Az éppen válófélben lévő énekesnőt kedvenc női előadóművészének, valamint koncertturnésztárjának választotta a közönség, de az év dalát, az E.T.-t is ő énekliKanye Westtel, és a Last Friday Night című zenés videójával is nyert. Ötödik díját a tévévendégsztár kategóriában kapta az Így jártam anyátokkal című sorozatban vállalt szerepéért.
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részének négy díjat szavazott meg a közönség: elnyerte a kedvenc film, akciófilm és könyvfeldolgozás trófeáját, ráadásul az egész szereposztás is díjat kapott. A varázslósaga sztárjai szintén nem vettek részt a díjkiosztáson, így a CBS közvetítette ceremónián több műsoridő maradt a tévés, filmes és zenei kedvenceket 43 kategóriában jutalmazó ceremónia többi díjazottjára.
Az interneten leadott szavazatok alapján adományozott díjakból Ellen DeGenerestelevíziós műsorvezetőnek, Lea Michele színésznőnek, a Glee – Sztárok leszünk!szereplőjének és Emma Stone színésznőnek is jutott. Stone, aki a nézők kedvenc filmszínésznője lett, meghatottan emlékezett arra, hogy éppen nyolc éve költözött Los Angelesbe az édesanyjával. “Őrület, hogy most itt állok. Alig tudom leírni” örvendezett.
Johnny Depp  aki szintén távol maradt  két kategória, a kedvenc filmszínész és Rangóért  a kedvenc filmhang díját is elnyerte.
Hugh Jackmant akciósztárként díjazták, a Koszorúslányok a vígjátékok közül vitte el a pálmát, a drámai filmek mezőnyében a Vizet az elefántnak című romantikus dráma nyert. Adam Sandler vígjátéki színészként kapott elismerést, a közönség kedvenc szuperhőse pedig Ryan Reynolds lett a Zöld Lámpásban nyúltott alakításáért. Morgan Freemant a People’s Choice Awards először átadott kedvenc “filmes ikon” díjával tüntették ki.
MTI

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.