Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Latest Posts

Karmatronic megkaparintotta az UEFA kupát!

karmatronic-newA Futball Európa Bajnokság megnyitóján fellépő Karmatronic-nak sikerült az, amiről a még küzdő csapatok csak álmodnak: megszerezte az UEFA kupát.

Karmatronic, a világhírű DJ György Ádám zongoraművésszel közös produkciója nyitotta meg a Futball Európa Bajnokságot. A milliók által figyelemmel kísért eseménysorozat hivatalos dala, a The Game of The World  Karmatronic szerzeménye, így nem csoda, hogy Varsóban a sportág nagyjaitól személyesen is sok gratulációt kapott, az UEFA elnöke, Michel Platini is kezet rázott vele. Ezt azért is nagy megtiszteltetésnek érezte, mert ő maga is rendszeresen rúgja a bőrt és lelkes focirajongó. A megnyitó előtt a szűkkörű fogadáson igazi legendák vették körül a DJ-t, aki mosolyogva elmondta, talán ő volt a legfiatalabb a helyszínen. A teremben kiemelt helyet kapott a majdani győztesnek járó kupa, amit a biztonsági emberek vigyázó szeme őrzött. Karmatronic azonban ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy megérintse a jeles tárgyat, ezért testi épségét is kockáztatva „odasomfordált” a kupához és magához ragadta. A biztonságiak természetesen azonnal odaugrottak és nagy feltűnést keltve arrébb tessékelték az akkor már elégedett fiatalembert, aki nem bánta meg a vagányságát: „Remélem szerencsét hoz majd nekem, és persze egyszer a magyar futballnak is, hogy megérintettem ezt a szentnek tekinthető tárgyat!” – mondta lelkesen.
Karmatronic egyébként a megnyitó után rengeteg külföldi felkérést kapott Európa és a világ minden részéről, bár eddig sem volt ismeretlen a neve a kontinensen. A DJ ugyanis olyan nagy nevek számára készített már remixeket, mint Beyoncé vagy Kelly Rowland. Jelenleg Karmatronic az első számú DJ/producer, aki a legtöbbet elért Magyarorszagról a nemzetközi piacon.

 mymusic.hu

http://mymusic.hu/20120628_karmatronic_uefa_kupa

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.