Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Karácsony otthon, szilveszter útközben – Kefír ünnepről-ünnepre

IMG_4822–       Közeledik a karácsony. körbevesznek bennünket a karácsonyi dalok. Te hogyan készülsz az ünnepekre?

–       A karácsony természetesen nekem is a szeretet ünnepe, de egyúttal a káoszt is jelenti kicsit számomra.  Ha körülnézek, már mindenki kezd megőrülni így az ünnepek közeledtével. Nem szeretem a plázában csoszogós, tömegben lökdösődős részét, de a karácsonyi kirakodóvásárokat nagyon. A barátnőmmel sokat járunk ilyen vásárokba. forralt borozni, sétálni. Szerintem ez nagyon romantikus. Minden évben kitalálnak valami újdonságot, tavaly például epermustot ittunk, ami nagyon különleges volt. idén pedig forralt eperbort találtunk itt az Újlaki Karácsonyi Vásárban.
–       Hogy telik nálatok a karácsony?
–       Rohanással. Én Miskolcról származom, a barátnőm Szlovákiából, így eddig minden évben egy hatalmas kört kellett leírnunk, hogy körbejárjunk mindenkit, aki fontos számunkra. Idén ez már annyival könnyebb, hogy a szeretteim Budapestre költöztek.
–       Zeneileg mennyire fontos a karácsony?
–       Van egy nagyon szép karácsonyi dalom, amit a rádiók is szeretnek. Bár a legutóbbi videoklipem nyári  hangulatot sugároz, mivel Thaiföldön forgattuk. Ez volt az első olyan klip, amit saját magam készítettem.
–       Hogy tervezed a szilvesztert?
Már gyerekkorom óta úgy szoktam meg, hogy munka van szilveszterkor. Amikor apuék elmentek fellépni, akkor vittek engem is, így mindig színpad mellett vagy színpadon ért az újév. A szilveszteri rekordunk hét fellépés volt, ha jól emlékszem 2000-ben. Ez egyben a legemlékezetesebb is. Egy őrült szervező vitt minket, kihozta a maximumot a kocsiból és nem is késtünk sehonnan. Az utolsó fellépésünk reggel hétkor volt Egerben. Az éjfélt az út mentén ünnepeltük, gyorsan megálltunk pár percre, pezsgőt bontottunk, koccintottunk és ment a száguldás tovább. Talán idén újra sikerül felállítani egy hasonló rekordot, hiszen már december 28-ától folyamatosan indulnak az előszilveszterek. Egy zenész nem is kívánhat többet az új évre, mint minél több fellépést, és jó egészséget

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.