Tuesday, July 23, 2024
spot_img

Latest Posts

Káci, a Nox egykori hegedűs, vokalistája mától a Zanzibar csapatát erősíti

káciA Zanzibar év elején bejelentette, hogy az idén feltett céljuk a megújulás, ám akkor még nem sejthettük, hogy ez a zenekari felállás kibővítését és a hangzás kiteljesedését is fogja jelenteni. Azóta már egy új gitárossal és billentyűssel egészültek ki a színpadon, és most, mint a hab a tortán, további új hangszerrel, a hegedűvel és plusz egy vokállal teszi még színesebbé a megszólalást Hodászi Klára. Klára, ismertebb nevén, Káci – aki többek között a Nox egykori hegedűse és vokalistája volt – júliustól a Zanzibarban működik közre.

„Kácival, egy plusz női hangot és egy virtuóz szólóhangszert nyertünk, ami komolyabbá és telítettebbé varázsolja az instrumentális részeket, és összességében véve érettebbé az egész hangzásunkat. Nem beszélve arról, hogy egy új személyiséggel gazdagodunk, aki ráadásul a lányok jelenlétét erősíti a színpadon. Kácit egyébként a kezdetektől fogva ismerjük, szóval egészen biztos, hogy gördülékenyen fog menni a közös munka. Ritával régóta barátságban vannak, én pedig korábban egy másik formációban zenéltem is vele közösen, és mi is nagyon jóban vagyunk.” – fejti ki Doni, a Zanzibar dobosa.

Káci (27) zenei tanulmányait már öt évesen megkezdte, majd az SZTE Zeneművészeti Szakközépiskola Konzervatóriumának elvégzése után (hegedű tanszak) az ELTE ének-zenetanár, karvezetés szakán diplomázott. Hegedűsként, vokalistaként vagy éppen dalszerzőként korábban olyan prominens hazai produkcióban működött közre, mint a Nox, a Belga, a Honeybeast, a Superbutt, a Nyers, illetve olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Janicsák Veca, Caramel, Dolhai Attila… stb. Zenei pályafutása mellett elismert könnyűzenei énektanár, aki igyekszik a következő generációt is a siker útjára segíteni.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.