Wednesday, May 22, 2024
spot_img

Latest Posts

Kábítószeres utalás lesz Madonna lemezének címében

Madonna tizenkettedik lemezének címe az lesz, hogy MDNA, ami hivatalosan az énekesnő nevére utal, illetve a DNS-nek azon részére, ami csak anyai ágon öröklődik. Sajnos azonban többeknek az MDMA, vagyis az ecstasy drog is eszébe jutott róla.

Madonna a BBC-n jelentette be, hogy tizenkettedik, március közepén megjelenő lemezének MDNA lesz a címe, ami nemcsak arra utal, hogy mi az ő neve mínusz néhány betű, hanem a mitokondriális DNS-re is, ami csak anyai ágon öröklődik. Kizárt dolog viszont, hogy ne jusson róla eszünkbe az MDMA, vagyis az ecstasy. Többen márpoénokat is elsütöttek ezzel kapcsolatban , illetve a drogellenes aktivisták sem voltak restek és gyorsan megkritizálták a “szerencsétlen” címválasztást.

Madonna azzal viccelt, hogy miután három éven keresztül egy filmen dolgozott (a W.E.-ről itt olvasható kritika), most itt az ideje, hogy azzal is törődjön, hogy miből fizeti a lakbért. Turnézni is fog, ami kemény munka lesz, ámde nagyon szereti. Továbbá azzal kapcsolatban is elsütött egy poént, hogy mikor jön ki az album: “attól függ, hogy milyen gyorsan tudják feltörni a szervereimet és kiszivárogtatni az anyagot az internetre.”

quart.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.