Monday, May 20, 2024
spot_img

Latest Posts

Justin Timberlake lenne Elton John választottja

Hamarosan elkezdődik az Elton John életéről szóló életrajzi mozifilm forgatása. A főszereplő személye még nem ismert, de John szeretné, ha Justin Timberlake személyesítené meg a vásznon.

Elton John izgatottan készül a róla szóló film forgatására, az elejétől kezdve részt vesz a munkálatokban. A forgatókönyvet Lee Hall írta meg, a castingra azonban még nem került sor, egyelőre nem lehet tudni, ki alakítja majd a brit popsztárt.
“Hamarosan bejelentjük a részleteket. Már megvan a rendező, csak a forgatókönyvön kell finomítani. Ezt követően jön a casting, egyelőre tehát nem tudom megmondani, ki játszik engem a filmben. A kívánságlistám első helyén Justin Timberlake található, mert ő már játszott engem egy videóban és remek volt” – fogalmazott John.
A musical betétekkel színesített film azt mutatja be, hogyan lett egy rendkívüli tehetséggel megáldott csodagyerekből a világ egyik legnagyobb popsztárja.
Timberlake nemrégiben elmondta: nem hanyagolja a zenei karrierjét a filmezés miatt, ennek némileg ellentmond, hogy a hírek szerint az egyik főszereplője lesz a Coen-testvérek legújabb alkotásának.
(NME)

est.hu

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.