Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

JOSS STONE ÚJ ALBUMA, A ‘THE SOUL SESSIONS VOLUME 2’ JÚLIUS 23-ÁN JELENIK MEG

A Grammy és Brit Award-díjas  Joss Stone kiadója, a ‘Stone’d Records’ összefogott az S-Curve Records-szal az énekesnő új albuma, a “The Soul Sessions Volume 2″ kiadására A Warner Music által terjesztett lemez a több, mint 5 millió példányban elkelt debütáló album, a “The Soul Sessions” utóda – 10 évvel a lemez megjelenése után.

Az album producerei ugyanúgy a Miami-i soul énekes, Betty Wright és az  S-Curve Records ügyvezetője, Steve Greenberg voltak, mint a bemutatkozó albumé. A lemez felvételei New York-ban és Nashville-ben készültek olyan vendégművészek közreműködésével, mint pl. Ernie Isley és természetesen Betty Wright. Az eredmény, a ‘The Soul Sessions Volume 2’ egy soul-gyöngyszemekből álló gyűjtemény, mely egy fiatal nőt mutat be, hangereje teljében.

Stone így kommenteli a megjelenést: “Nagyon élveztem a felvételi munkákat, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Annak is örülök, hogy újra Steve-vel és az S-Curve csapattal dolgozhattam. Csomó nagyszerű dal van a lemezen, amiket fantasztikus társakkal rögzíthettem! Remélem, a közönségnek is fog tetszeni.”

A lemezen többek között megtalálható a ‘(For God’s Sake) Give More Power To The People’, a ‘The Love We Had’, és a ‘The High Road’ feldolgozása. Az első kislemez, a  ‘While You’re Out Looking For Sugar’, az album megjelenésével egyidőben kerül a rádiókba.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.