Saturday, May 18, 2024
spot_img

Latest Posts

Josh és Jutta egy külföldön már jól bevált újdonsággal rukkolt elő

Az énekes-párostól nem szokatlan dolog az újítás, a rajongók már megszokhatták, hogy Joshék folyamatosan új és új dolgokkal rukkolnak elő. A duó az év végén sem lazított, és egy nálunk még nem túl elterjedt módját választották új daluk terjesztésére.
Josh és Jutta legújabb kislemezes dala, az Utolsó éjszakánk klipjét már sugározza a hazai zenetévé. A felvétel és a videó ugyan kész, de a maxi fizikai formában egyelőre még nem látott napvilágot.
A rajongóknak azonban nem kell a dalt nélkülözniük egy percig sem, mert fizetős tartalomként már elérhető az egyik hazai webáruház kínálatában. A songo.hu oldalon letölthető album teljes értékű azzal, amit az áruházak polcain szoktak forgalmazni, a különbség mindössze annyi, hogy ez akkor is megvásárolható, ha ki sem tesszük a lábunkat a hideg télbe.
– Mi hiszünk a fizetős letöltésben, hiszen az eddigi dalainkból is több ezres letöltés számmal büszkélkedhetünk, sőt két dalunk is hosszú hónapokig szerepelt az összesített letöltések első öt felvétele közt, a Zakatol a szívem pedig majdnem egy évig volt a legtöbbet letöltött dalok Top 10-es listáján – magyarázta Josh a kezdeményezés lényegét.
Az énekes szerint ha valaki igazán szereti a páros zenéjét, akkor ugyanúgy hajlandó lesz az interneten is fizetni érte, éppen úgy, mint ahogyan a boltban tenné.
A legújabb, Utolsó éjszakánk című kislemezen a muzsika eredeti verziója mellett még négy verzióban található meg a felvétel, amelyek közül igazán különlegesnek ígérkezik a 80-as évek hangulatában készült feldolgozás is.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2EM9rxF6PdA[/youtube]

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.