Wednesday, July 17, 2024
spot_img

Latest Posts

Jon Kennedy (Organik, Grand Central – UK) ismét Budapesten!

jon_kennedy_5Jon Kennedy immáron tíz év elteltével anglia egyik kegfoglalkoztatottabb lemezlovasává nőtte ki magát, folyamatosan turnézik világszerte, a hazai klubokat is előszeretettel látogatja. Legutóbb tavasszal járt nálunk, ami végül négy napos őrületbe torkollott: az A38-as fellépését követően a Mikában, és az Akváriumban a Monday Session bulin is megfordult egy-egy őrületes szett erejéig.  Azóta megjárta Franciaországot, Japánt, Indiát, Egyiptomot, december elején pedig ismét visszatér Budapestre, ezúttal a megújult Kuplungban találkozhatunk vele december 7-én!

Jon Kennedy dobosként indult a zenei pályán, és ez jól hallatszik már a 2001-ben megjelent első szólóalbumán is. Az azóta védjegyszerűvé  vált hangzásra, és a virtuóz szempler használatra a rendkívül jó nevű Tru Thoughts kiadó harapott rá elsőként. 2003-ban és 2005-ben két újabb albumot jelentetett meg a Rae & Christian cégénél, azaz a Grand Central kiadónál. Mindhárom lemezt egyaránt szerette a közönség és a sajtó, Jon pedig azóta is az egyik legaktívabb az angol dj-k sorában. Az elmúlt években szűntelenül turnézik szerte európában, de a kontinensen túl Kínában, Malajziában, és Japánban is rendszeresen megfordul szettjével.

A produceri munkálatokkal sem állt le, a negyedik nagylemezét beharangozó 7″-es korong 2010 februárjában jött ki az amerikai Organik kiadásában, néhány héttel később követte“14″ című album megjelenése is. Ötödik nagylemezét 2013 februárjában készül kiadni az Organik Recordings gondozásában. Aktuális fellépésén erről is hallhatunk majd néhány új dalt Mr. Kennedy táncos és eklektikus jazz-funk-hip-hop-downtempo szettjében.

Az este folymán Jon mellett a budapesti Holy Rollerz crew három tagja, azaz Bem, ER és Mr.Herb pörgetik a talpalávalókat szertelen freestyle, vagy szigorúan koncept szettjeikkel pacázva szép színeseket Budapest underground zenei életének piktúrájára. Nu jazz, downtempo, lounge, funk, easy, latin, beat, swing, jazz, breakz, afro, hip hop, broken beat, dub, electronica vonalakon épülnek fel dj-szettjeik, melyekben nem spórolnak az igazi ritkaságokkal sem.

web:

http://www.jonkennedy.co.uk

http://www.facebook.com/jonkennedymusic

http://www.soundcloud.com/jonkennedy

http://www.mixcloud.com/jonkennedy

http://www.facebook.com/pages/Holy-Rollerz/111538575527055

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.