Categories
Lemezismertető

Jön a Compact Disco második albuma

Mindig nagy feladat a második album elkészítése, hiszen ha egy csapat debütáló anyagával berobban a köztudatba, akkor nagyon sok esetben válik a második lemez a vízválasztóvá. Ha az gyengébb az előzőnél, akkor elkönyvelik a produkciót “one hit wonder”-nek, viszont, ha sikerül az előző lemez sikerét megfejelni, akkor egyre többen és többen kezdenek el odafigyelni a zenekarra.

A 10 dalos anyagon a fiúktól már megszokott slágeres dallamokat hallhatjuk, a tőlük szintén megszokott korszerű és előremutató hangszerelésben. Így egyértelműen kijelentjük, hogy a zenekar végérvényesen felírta magát a honi zenei térképre. És, hogy ne csak egy elektronikus rétegzenei produkciónak tartsák őket, arról gondoskodik az egyre nagyobb számú közönség, melynek köszönhetően a legkülönfélébb rendezvényekre, feladatokra hívják meg a a fiúkat: fesztiválok, klubbulik, remixversenyek, vállalati rendezvények, filmzene szerzés, reklámfilmzenei felhasználás, Liszt-remix és sorolhatnánk még a felkéréseket.

Az első klipes dal a Feel The Rain lesz, mely az MR2 Petőfi és több regionális rádió playlistjén figyel már.

Aki az új anyagot élőben is meg szeretné ismerni, megteheti május 14-én, amikor a Compact Disco a Symbol Budapest Szombat Esti Ház sorozatának vendégeként mutatja be azt, itt egyébként megvásárolható is lesz az új album is. A kezdés este 11-kor lesz, így az Ákos koncertre látogatók is átérnek kedvencük kedvenc hazai zenekarának koncertjére.

zene.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published.