Thursday, September 28, 2023
spot_img

Latest Posts

Jön a Claps for Caroline első lemeze!

 

A ‘Stories’ címre keresztelt album szeptember 15-én jelenik meg digitálisan a ShortScore gondozásában.

Claps for Caroline – Stories

Claps for Caroline
A hazai könnyűzenei élet egyik friss szereplője, a Claps for Caroline első lemeze ‘Stories’ címmel érkezik szeptember 15-én, az elsőként digitális formában megjelenő albumra pedig külföldön és Magyarországon egyaránt nagy az érdeklődés.
A Shortscore Media gondozásában megjelenő tíz számos bemutatkozó album az iTunes-ról lesz letölthető szeptember közepétől, majd az összes nagyobb online zenei áruházban, végül pedig fizikai formátumban is megjelenik. A Claps for Caroline szerzeményei egyébként nem szűkölködnek vaskos gitárriffekben, ám mindezt olyan bátran keverik elektronikus betétekkel, ahogy azt rajtuk kívül a hazai mezőnyben eddig senki sem tette.
Egy héttel a ‘Stories’ megjelenése előtt már az országhatárokon túl is élénk érdeklődés mutatkozik a debütlemez iránt, a kiadvány teaser kisfilmjét például az amerikai Blank TV elsőként mutatta be nézőinek. A zenekar legutóbbi klipje (Cruel Memories) az Egyesült Államokban debütált, a közismert véleményvezér, Bryanstars csatornáján, míg az RTL Klub X-faktoros klipversenyében is megmérettetett Party Nerve összességében már a 200 ezres megtekintés felé halad a YouTube-on.
Szeptember 21-én élőben is elcsíphető lesz a csapat, mikor is a budapesti Dürer Kertben mutatják be a ‘Stories’ összes szerzeményét.
Klip:
Cruel Memories
Party Nerve
Stories album teaser
 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.