Saturday, September 23, 2023
spot_img

Latest Posts

Jön a Ballantine's Music Awards – ki lesz az év DJ-je?

Tarts velünk az év bulijába – a hangulatról az év whisky-je, a Ballantine’s gondoskodik, a zenét pedig az elmúlt évek legjobb DJ-jei szolgáltatják majd!

A DJ Szövetség – Magyar Lemezlovas Egyesület évente megrendezi “Az év DJ-je” választást, amely az idén a Ballantine’s jóvoltából közönségszavazással bővül, a végén pedig egy hatalmas bulival zárul: a Ballantine’s Music Awards 2011. november 24-én, aSzikra.Cool.Tour.House-ban lesz.
A lemezlovas társadalom az év DJ-je és év producere kategóriákban választ, az életműdíjast hagyományosan a szövetség elnöksége jutalmazza – a közönség pedig aBallantine’s Facebook oldalán, az egyedi BalliFacealkalmazással szavazhat a kedvenceire az év DJ-je és az év felfedezettje kategóriában. A győztesek neve az exkluzív díjátadó partyn, a Ballantine’s Music Awards-on kerül nyilvánosságra, amelyen a szerencsés közönségszavazók együtt bulizhatnak kedvenceikkel. A jeles eseménynek 2011. november 24-én este 8 órától a budapesti Szikra Cool.Tour.House ad otthont – a rendezvény zártkörű, belepés csak meghívás vagy nyeremény útján lehetséges.
Eközben a közönség a Ballantine’s Facebook oldalánbelekóstolhat a zenélésbe is: a BalliDJ Heroval újrajátszhatják, a BalliBeat-tel pedig hétről hétre újramixelhetik az elmúlt évek legjobb DJ-inek Ballantine’s számára írt zenéit. Idén a Ballantine’s Music Awards estéjén debütál a Compact Disco erre az alkalomra írt száma, a “The Plan”.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.